Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

10 april 2023

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Державного біотехнологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Сумського національного аграрного університету, Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано у секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Експертиза харчових продуктів», «Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

 Артура Махмудова, Юрія Добробога (Національний університет харчових технологій);
 Ольгу Гораш (Національний університет харчових технологій);
 Богдана Бородича (Національний університет біоресурсів і природокористування України);
 Софію Божко (Національний університет харчових технологій);
 Дар’ю Мороз (Національний університет харчових технологій).

Дипломами ІІ ступеня:

 Дар'ю Селезньову (Національний університет харчових технологій);
 Олега Савенка (Сумський національний аграрний університет);
 Тетяну Пащенко (Одеський національний технологічний університет);
 Дарію Ніколаєнко (Державний біотехнологічний університет);
 Ольгу Дзюбу (Державний біотехнологічний університет).

Дипломами ІІІ ступеня:

 Олександра Сокота (Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного);
 Світлану Делі-Стоянову (Одеський національний технологічний університет);
 Галину Шевченко (Державний біотехнологічний університет);
 Михайла Чепурняка (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича);
 Христину Болтик (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Юлію-Ірину Гординську (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Наталію Саву, Софію Попельняк (Національний університет «Львівська політехніка»);
 Артема Недайводу (Миколаївський національний аграрний університет);
 Аліну Заставну (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Вікторію Колодрубець (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Надію Гармаш (Миколаївський національний аграрний університет).

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Published on: 10-04-2023
Read also:
Серед лідерів наукового потенціалу!

Згідно з оновленими за показниками другого кварталу 2024 року даними Ukrainian National H-index Ranking, наш університет продовжує покращувати свої показники. Наразі НУХТ має National H-index 35, H-index у базі даних Scopus – 33, H-index у Web of Science – 30 та H-index у Google Scholar – 84. Ukrainian National H-index Ranking – незалежний міжнаро...

READ YOURSELF

Серед лідерів наукового потенціалу! 02 may 2024

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи

Магістранти-біотехнологи та здобувачі ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисциплін «Методи молекулярної біотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» Оксаною Скроцькою прослухали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), профе...

READ YOURSELF

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи 10 march 2023

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції»

17 вересня 2024 p. у рамках спеціалізованих виставок «Inprodmash» і «Upakovka» наш університет спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів ХII Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції». Незмінним модератором заходу виступив з...

READ YOURSELF

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції» 18 september 2024

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти

16-20 травня студенти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів і школярів зі спортивного водного та велосипедного туризму, що проводився за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерації спортивного туризму України. У змаганнях взяли участь 12 команд, серед яки...

READ YOURSELF

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти 21 may 2019