Н У Х Т

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати…

24 october 2023

Як здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» альтернативну каву вчилися готувати…

Альтернативні способи приготування кави освоїли здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє».

Воркшоп з кавової альтернативи провів бариста топової кав’ярні Yellow Place Coffee В′ячеслав Плюта. Yellow Place – імпортер кави від фермерів, що має ростер, дві кав’ярні та Coffee Wall.

Наші студенти мали змогу більш детально познайомитися з професійним обладнанням та інвентарем, провести дегустацію й порівняти вплив різних способів оброблення кави на органолептичні властивості готових напоїв.

Організували воркшоп, що як інтерактивна освітня технологія сприяє оптимізації процесу здобуття знань і набуття вмінь здобувачами бакалаврського рівня вищої освіти, лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка та старша викладачка Олена Тищенко.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку В′ячеславу Плюті за цікавий воркшоп із капінгом (професійною дегустацією) в у мовах лабораторних робіт і бажає успіхів у професії та подальшого професійного зростання!

Published on: 24-10-2023
Read also:
На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

READ YOURSELF

На гостину до своїх випускників 19 october 2023

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко взяла участь у міжнародному онлайн-моделюванні засідання Європейського Парламенту (Model European Parliament, MEP), організованому ініціативою «Посли європейської молоді в Україні». Захід був присвячений детальному знайомству з роб...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах 26 august 2025

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування

20-21 січня у Києві відбувся юніорський чемпіонат України з фехтування на шаблях, учасниками якого були майже 70 спортсменів із шести областей. 21 січня у межах чемпіонату відбувся командний турнір, у якому на найвищу сходинку п’єдесталу піднялася збірна «Київ-1», яка у фінальному поєдинку за «золото» виграла у команди Миколаєва з рахунком 45:42. ...

READ YOURSELF

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування 26 january 2024

Вітаємо переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

В університеті визначили переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, організацією якого для студентів НУХТ традиційно займалася кафедра гуманітарних дисциплін. Міжнародний конкурс знавців української мови за своє існування з 2000 року об’єднав декілька мільйонів шанувальників української мови з десятків країн...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика! 22 november 2024