Н У Х Т

Менеджери і мистецтво

24 november 2025

Менеджери і мистецтво

21 листопада студенти першого курсу освітньої програми «Менеджмент» разом із куратор кою, к.е.н., доценткою Іриною Болотіною дивились драму-феєрію за твором Лесі Українки «Лісова пісня», відвідавши Київський академічний театр ляльок.

Постановка режисера, народного артиста України Олега Мосійчука дозволила по-новому подивитися на взаємодію людей, силу емоцій, конфлікти цінностей і відповідальність за прийняті рішення – усе те, з чим менеджер стикається у своїй професійній діяльності.

Через драматичну історію Мавки та Лукаша студенти побачили, наскільки важливою є чесність, вірність власним переконанням і вміння чути інших. Вистава демонструє, що ігнорування етичних принципів і внутрішніх потреб людей призводить до втрати довіри й руйнування стосунків – важливий урок для керівника, який працює з командою.

Окрім цього, атмосфера театру сприяє розвитку емоційного інтелекту, здатності до емпатії та рефлексії. Спостерігаючи за героями, студенти навчаються краще розуміти людську поведінку, мотиви, емоції, тобто компетенції, які є ключовими для ефективного менеджера.

Не зважаючи на блекаут, студенти отримали велике задоволення від перегляду вистави, забезпеченого колективом театру і його директором-художнім керівником Ігорем Гулим, який є випускником кафедри менеджменту НУХТ.

Published on: 24-11-2025
Read also:
Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

READ YOURSELF

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 march 2025

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

READ YOURSELF

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 september 2022

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

READ YOURSELF

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 december 2021

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього

Гості ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» високо оцінили її рівень, актуальність та інноваційність доповідей. Конференція охопила фахівців різних галузей – виробничників, академічну спільноту, керівників і провідних інженерів підприємств харчової, біотехнологічної, фармацевтичної...

READ YOURSELF

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього 26 september 2025