Н У Х Т

Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток

31 жовтня 2025

Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток

Протягом 28-30 жовтня в Міжнародному виставковому центрі в столиці України відбувся довгоочікуваний для всіх харчовиків захід «Agro2Food». Це професійна виставка технологій, обладнання, інгредієнтів і пакувальних рішень для агропереробки та харчової промисловості. Подія об'єднала виробників і постачальників рішень для хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, плодоовочевої, олійно-жирової галузей та для виробництва напоїв.

З метою ознайомлення з основними тенденціями розвитку різних галузей харчової промисловості, з новими інноваційними харчовими продуктами, технологіями, обладнанням, інгредієнтами на захід завітали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом із здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «магістр» освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

Кожний метр виставкових площ дивував креативними рішеннями вітчизняних виробників готової продукції, технологічного та лабораторного обладнання, інноваційних рішень у застосуванні нетрадиційних інгредієнтів для створення продукції з підвищеною харчовою цінністю, зниженою калорійністю, високими органолептичними показниками. Провідні світові виробники обладнання демонстрували можливості свого устаткування, що дозволяє втілювати в життя забаганки найприскіпливішого споживача.

На виставці окремим кластером були представлені українські компанії, що займаються вирощуванням органічної агросировини та її переробленням у органічні продукти харчування, що дозволило здобувачам освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» і викладачам, задіяним в реалізації цієї освітньої програми, безпосередньо ознайомитися з асортиментом вітчизняної органічної продукції та поспілкуватися з представниками компаній щодо можливої співпраці у здійсненні підготовки молодих фахівців у сфері органічного виробництва.

Відвідування виставкового заходу «Agro2Food» принесло нові знайомства, зустрічі з партнерами, а також надихнуло на нові ідеї, які будуть реалізовані на етапі виконання здобувачами магістерських робіт.

Опублікований: 31-10-2025
Читайте також:
Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбувся вебінар «Договір страхування», який організував і провів к.е.н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу, головний редактор фахового журналу «Insurance Markets and Companies» (Україна), член редакційних колегій журналів «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Україна), «Страхова спра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн 27 квітня 2020

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають. Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму» 29 червня 2022

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів

У міськрайонних центрах зайнятості Київської області розпочалися весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів. Вічне питання, яку професію обрати, кожний рік постає перед випускниками загальноосвітніх навчальних закладів України. Дні кар’єри організовані для того, щоб якомога краще ознайомити вступників до вищих навчальних закладів із цього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів 27 лютого 2020