Н У Х Т

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн

27 квітня 2020

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбувся вебінар «Договір страхування», який організував і провів к.е.н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу, головний редактор фахового журналу «Insurance Markets and Companies» (Україна), член редакційних колегій журналів «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Україна), «Страхова справа» (Україна), Інноваційна економіка (Україна), «Zeszyt Bialostockie studia prawnicze» (Польща), «Geopolitics Under Globalization» (Польща), гостьовий лектор Краківського економічного університету (Польща), Жешувської політехніки (Польща), Міжнародного університету «MITSO» (Білорусь), Російського економічного університету імені Плеханова (Росія), Польського дому у Києві Віктор Тринчук.

Під час дискусії увага акцентувалася на особливостях укладання страхових договорів, предметі договору туристичного страхування, істотних умовах договору, формах договору (страхове свідоцтво, поліс, сертифікат), укладанні та використанні зовнішніх (зелена картка) і внутрішніх електронних договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, перспективах розвитку туристичного страхування, що викликало жваве обговорення серед учасників.

У роботі двох сесій активну участь взяли студенти нашого університету, а також КНТЕУ, Житомирської політехніки, Волинського коледжу НУХТ, директор регіонального офісу ПЗУ Україна у місті Львові к.е.н., доцент Назар Добош, к.е.н., доцент КНТЕУ Тетяна Ротова, к.е.н., доцент Лодзького університету (Польща) Юрій Клапків і представники Львівської політехніки: д.е.н., професор Ірина Хома, к.е.н., доцент Олена Познякова, к.е.н., доцент Ірина Фаринович.

Організатори щиро вдячні усім учасникам онлайн-зустрічі!

Опублікований: 27-04-2020
Читайте також:
Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні

Що ми їмо? Чи безпечна ця їжа? Що входить до її складу? Чи не містить вона алергенів? В ідеалі відповіді на ці питання можна було б знайти на упаковці. Проте, на українській продукції така інформація є не зовсім точною та зрозумілою, а подекуди виробники навмисне замовчують справжній склад своєї продукції. Захистити споживача має закон «Про інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні 13 липня 2018

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти

20 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг». Тема лекції – «Аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу», лектор – Олександр Горчаков, менеджер відділу збуту ТОВ «БЕЛТІМПОРТ», компанії яка є дистриб'ютором приводних систем і надає комплекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти 20 листопада 2023

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка та магістрантка освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» (кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції) Марія Омельченко були запрошені на англомовний семінар-воркшоп «M...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах 17 жовтня 2023

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

23 вересня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася понад 500 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Їх щиро привітали директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 23 вересня 2022