Н У Х Т

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн

27 квітня 2020

Вебінар нашого викладача зібрав студентів і фахівців різних країн

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбувся вебінар «Договір страхування», який організував і провів к.е.н., доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу, головний редактор фахового журналу «Insurance Markets and Companies» (Україна), член редакційних колегій журналів «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» (Україна), «Страхова справа» (Україна), Інноваційна економіка (Україна), «Zeszyt Bialostockie studia prawnicze» (Польща), «Geopolitics Under Globalization» (Польща), гостьовий лектор Краківського економічного університету (Польща), Жешувської політехніки (Польща), Міжнародного університету «MITSO» (Білорусь), Російського економічного університету імені Плеханова (Росія), Польського дому у Києві Віктор Тринчук.

Під час дискусії увага акцентувалася на особливостях укладання страхових договорів, предметі договору туристичного страхування, істотних умовах договору, формах договору (страхове свідоцтво, поліс, сертифікат), укладанні та використанні зовнішніх (зелена картка) і внутрішніх електронних договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, перспективах розвитку туристичного страхування, що викликало жваве обговорення серед учасників.

У роботі двох сесій активну участь взяли студенти нашого університету, а також КНТЕУ, Житомирської політехніки, Волинського коледжу НУХТ, директор регіонального офісу ПЗУ Україна у місті Львові к.е.н., доцент Назар Добош, к.е.н., доцент КНТЕУ Тетяна Ротова, к.е.н., доцент Лодзького університету (Польща) Юрій Клапків і представники Львівської політехніки: д.е.н., професор Ірина Хома, к.е.н., доцент Олена Познякова, к.е.н., доцент Ірина Фаринович.

Організатори щиро вдячні усім учасникам онлайн-зустрічі!

Опублікований: 27-04-2020
Читайте також:
Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів у дистанційному режимі готується до закінчення навчального семестру та організації підсумкового контролю здобувачів освіти за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології». Ці питання були обговорені на черговому засіданні кафедри, проведеному у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 травня 2020

«Смачне» кіно у Movie Club

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб не лише розважитися, але й отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну інформацію іноземною мовою. Тож у рамках Movie Club, який проводить кафедра іноземних мов професійного спрямування вже не перший рік, студенти першого, другого та третього курсів факультету готельно-ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачне» кіно у Movie Club 27 жовтня 2020

Біотехнологія у сучасному світі

Ми знаємо, що біотехнологія полягає у застосуванні біологічних організмів, систем і процесів, а її досягнення широко використовуються в багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевтичну та хімічну промисловості, виробництво харчових продуктів, сільське господарство, охорону навколишнього середовища від різноманітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія у сучасному світі 28 серпня 2023

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020