Н У Х Т

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

21 вересня 2018

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів.

Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та кафедри інформатики.

Майбутнім вступникам була доведена повна інформація про спеціальності та освітні програми підготовки в НУХТ, високі рейтингові показники та переваги навчання в нашому університеті. Всі вони отримали вичерпні відповіді на свої питання, а також запрошення на День відкритих дверей університету, що відбудеться 6 жовтня 2018 року.

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга провела майстер-клас щодо виявлення фальсифікації меду, а викладачі кафедри інформатики, доцент Володимир Овчарук і старший викладач Інна Ющук презентували майстер-клас «Створення елементарного калькулятора засобами VBA».

Крім того, для учнів був проведений майстер-клас по виготовленню тістечка «Солодка картопля». Спочатку фахівець детально розповіла про необхідні інгредієнти, їх компонування та особливості технології, а далі продемонструвала наочно увесь технологічний процес. Охочі учні  активно брали участь у формуванні десерту, проявляючи свою фантазію і здібності та із задоволенням проводили дегустацію готового продукту.

Школярам були представленні роздаткові матеріали про випускові кафедри та університет, які допоможуть зацікавленим учням визначитися із своєю майбутньою професією і поповнити ряди наших студентів.

 

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління виборола грант програми ЕРАЗМУС+ на навчання у Польщі

Конкурс на участь у програмі ЕРАЗМУС+ завершено. 12 грудня поточного року за результатами роботи комісії перемогу отримала студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління Вікторія Литвинова. Щодо самої програми – слід нагадати, що це окреме вікно фінансування для України від ЄС на два останні конкурси програми Еразмус+ 2019-2020 рр. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління виборола грант програми ЕРАЗМУС+ на навчання у Польщі 17 грудня 2018

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту. 27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи 20 лютого 2019

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна в освітньо-професійній програмі «Маркетинг» бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Курс, який викладають доцентка Лариса Капінус та старша викладачка Ірина Ніколаєнко, вчить майбутніх фахівців організовувати цікаві події. Івент, як засіб піару створює почуття та емоції для цільової а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів 11 листопада 2020

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели зустрічі зі студентами коледжів, які входять до структури Національного університету харчових технологій. Професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі студентами Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, а доцент Наталія Фаленд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів 24 лютого 2020