Н У Х Т

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи

04 листопада 2024

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність є одним зі стратегічних пріоритетів кафедри готельно-ресторанної справи. Щомісяця – нові профорієнтаційні візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти, професійні майстер-класи для майбутніх вступників, активна участь у факультетських та університетських заходах.

У жовтні з профорієнтаційним візитом у Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Смілянської міської ради Черкаської області побувала доцентка кафедри Наталія Бондар, у Вишенському ліцеї імені Анатолія Дячука Золочівської сільської ради Бориспільського району Київської області – старший викладач Олексій Собін, у Ірпінських ліцеях №1 та № 2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області – асистентка Інга Дочинець.

Старша викладачка Олена Тищенко разом із талановитою першокурсницею спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяною Молоторенко зустрілися з учнями 11-го класу її рідної школи – середньої загальноосвітньої школи № 166 м. Києва.

На запрошення колег з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції колектив кафедри готельно-ресторанної справи був радий долучитися до гостинної зустрічі учнів десятих класів школи І-ІІІ ступенів №282 Деснянського району та одинадцятикласників середньої загальноосвітньої школи №121 міста Києва.

Для майбутніх вступників викладачі й здобувачі освіти організували майстер-клас з Латте-Арт. У ролі професійної баристи – талановита здобувачка освіти 4 курсу Діана Макаренко, яка вдало поєднує навчання з працевлаштуванням за фахом, кар’єрно зростає в одному з кращих закладів ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду і нині обіймає посаду адміністраторки закладу.

Найкращі амбасадори НУХТ – наші здобувачі освіти, адже Діанка повністю заволоділа увагою школярів, не тільки навчила їх готувати кавові напої, створювати креативні візерунки на поверхні кави, а й зацікавила індустрією гостинності.

Гостинну атмосферу створювали і знайомили з діяльністю університету викладацько-студентська профорієнтаційна команда у складі деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової, заступниці декана і відповідальної за профорієнтаційну роботу факультету Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран, відповідального за профорієнтаційну діяльність кафедри Андрія Собіна, доцентки Олени Шидловської, старшої викладачки Аліни Ковтун і студентів, очолюваних в.о. голови студентської ради факультету Поліною Ляхович і головою профорієнтаційного сектору Катериною Асташенко.

Профорієнтаційний жовтень завершився, але посилена профорієнтаційна діяльність злагодженої викладацько-студентської команди продовжується…

Опублікований: 04-11-2024
Читайте також:
Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Постійне професійне зростання

У сучасному світі обмін знаннями – потужний інструмент для опанування нових методик та їх інтеграції в свою викладацьку й дослідницьку діяльність. Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь в освітньому online- інтенсиві «KNU Teach Week 4» від платформи «KNU Professionals». Онлайн-курс включав тематичні воркшопи від експертів з бізнесу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне професійне зростання 02 лютого 2023

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доцентка Анна Грищенко взяли участь у щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбулася 16 березня у Києві, в бізнес-центрі IQ. Захід був орієнтований на виробників хлібопекарської галузі, спеціалістів ритейлу та розробників технологій, постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 березня 2023

Наші Герої

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів. Ще більше боляче, що серед тих, хто тепер захищає Україну у янгольському війську, й випускники нашого навчально-наукового комплексу. 29 липня у Києві попрощалися з випускником Коледжу ресторанного господарства НУХТ Максимом Вороб'єнком, який загинув 26 липня. Максим служив ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші Герої 01 серпня 2022