Н У Х Т

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи

04 листопада 2024

Профорієнтаційний жовтень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна діяльність є одним зі стратегічних пріоритетів кафедри готельно-ресторанної справи. Щомісяця – нові профорієнтаційні візити до освітніх закладів науково-педагогічних працівників і здобувачів освіти, професійні майстер-класи для майбутніх вступників, активна участь у факультетських та університетських заходах.

У жовтні з профорієнтаційним візитом у Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Смілянської міської ради Черкаської області побувала доцентка кафедри Наталія Бондар, у Вишенському ліцеї імені Анатолія Дячука Золочівської сільської ради Бориспільського району Київської області – старший викладач Олексій Собін, у Ірпінських ліцеях №1 та № 2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області – асистентка Інга Дочинець.

Старша викладачка Олена Тищенко разом із талановитою першокурсницею спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяною Молоторенко зустрілися з учнями 11-го класу її рідної школи – середньої загальноосвітньої школи № 166 м. Києва.

На запрошення колег з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції колектив кафедри готельно-ресторанної справи був радий долучитися до гостинної зустрічі учнів десятих класів школи І-ІІІ ступенів №282 Деснянського району та одинадцятикласників середньої загальноосвітньої школи №121 міста Києва.

Для майбутніх вступників викладачі й здобувачі освіти організували майстер-клас з Латте-Арт. У ролі професійної баристи – талановита здобувачка освіти 4 курсу Діана Макаренко, яка вдало поєднує навчання з працевлаштуванням за фахом, кар’єрно зростає в одному з кращих закладів ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду і нині обіймає посаду адміністраторки закладу.

Найкращі амбасадори НУХТ – наші здобувачі освіти, адже Діанка повністю заволоділа увагою школярів, не тільки навчила їх готувати кавові напої, створювати креативні візерунки на поверхні кави, а й зацікавила індустрією гостинності.

Гостинну атмосферу створювали і знайомили з діяльністю університету викладацько-студентська профорієнтаційна команда у складі деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової, заступниці декана і відповідальної за профорієнтаційну роботу факультету Олени Тищенко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран, відповідального за профорієнтаційну діяльність кафедри Андрія Собіна, доцентки Олени Шидловської, старшої викладачки Аліни Ковтун і студентів, очолюваних в.о. голови студентської ради факультету Поліною Ляхович і головою профорієнтаційного сектору Катериною Асташенко.

Профорієнтаційний жовтень завершився, але посилена профорієнтаційна діяльність злагодженої викладацько-студентської команди продовжується…

Опублікований: 04-11-2024
Читайте також:
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям – студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету. Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко і заступник декана фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрів гостей з Волинського коледжу НУХТ 24 жовтня 2018

Науковий проєкт НУХТ – серед переможців конкурсу МОН!

Міністерство освіти і науки України оголосило результати Конкурсу фундаментальних та прикладних наукових досліджень, який проводиться щороку для підтримки інноваційних розробок у закладах вищої освіти та наукових установах. За підсумками відбору до переліку переможців по секції «Промислові і будівельні технології, логістика» увійшов проєкт науковц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий проєкт НУХТ – серед переможців конкурсу МОН! 07 березня 2025

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася лекція від талановитої випускниці

15 березня 2019 р. магістр з готельно-ресторанної справи, випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2014 року Аліна Ізмайлова (Іванова) прочитала насичену інтенсивну лекцію для студентів 1-2 курсів кафедри готельно-ресторанної справи . Завдяки своїй наполегливості та працьовитості зараз Аліна займає посаду управляючої мер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася лекція від талановитої випускниці 18 березня 2019

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі

Одним із важливих технологічних процесів у виробництві ковбасних виробів є якісне проведення процесів теплового оброблення. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 7 листопада 2024 року в рамках викладання для здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» комплексної дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі 11 листопада 2024