Н У Х Т

Плідна зустріч

20 жовтня 2022

Плідна зустріч

Насиченим для студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став поточний тиждень. 18 жовтня вони брали активну участь у ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», присвяченій 55-й річниці створення кафедри, а 19 жовтня відбулася онлайн-зустріч здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» другого (магістерського) освітнього рівня першого курсу та здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» третього і четвертого курсів із представниками приватного акціонерного товариства «Миронівський хлібопродукт».

Фахівчиня з проєктів по роботі з молоддю департаменту стратегії та методології управління персоналом Марина Шептицька презентувала ПрАТ МХП – найбільшого виробника та експортера курятини в Україні та зазначила, що компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м'ясо-ковбасних виробів і м'ясних виробів, готових до вживання). Продукція МХП представлена на ринках понад 85 країн світу. МХП належать успішні, добре відомі споживачам бренди «Наша Ряба», «Qualiko», «Ukrainian Chicken», «Sultanah», «Assilah», «Секрети Шефа», «Kurator», «Легко!», «Бащинський», «РЯБCHICK».

Знайомство з компанією продовжила фахівчиня відділу професійного навчання Ксенія Моторіна і зазначила, що останні роки компанія трансформує свій бізнес і перетворюється із сировинної компанії на кулінарну та активно залучає студентів для проходження практики і навчання за дуальною освітою, працевлаштування та стажування. Гості звернули увагу здобувачів на ключові компетенції МХП, зокрема орієнтацію на результат, критичне мислення, розвиток, комунікацію, інноваційність і співробітництво.

Зустріч відбулася у формі діалогу, і значну активність проявили майбутні магістри, яких особливо зацікавила дуальна система навчання, а також оплата праці і умови проживання. До обговорення навчання здобувачів магістратури за дуальною формою долучились викладачі кафедри і гості. Майбутні бакалаври цікавилися екскурсією на підприємство і проходженням виробничої практики на МХП у Київській, Черкаській і Вінницькій областях.

Наприкінці зустрічі гості запропонували здобувачам заповнити анкету для того, щоб дати старт своїй кар'єрі з МХП у рамках практики або дуальної освіти, а завідувач кафедри, професор Василь Пасічний і модератор зустрічі, доцент Ігор Страшинський подякували гостям за спілкування зі здобувачами кафедри та їх знайомство з ПрАТ МХП. 

Опублікований: 20-10-2022
Читайте також:
Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси

22 вересня Державне агентство розвитку туризму провело вебінар «Гостинність без бар’єрів» для  фахівців сфери гостинності і туризму. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  також взяли участь у цьому заході, де були розглянуті питання нормативної бази при плануванні і проєктуванні об’єктів готельно-ресторанного комплексу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси 22 вересня 2023

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у заході від компанії «Лесаффр Україна» «Baking with lesaffre tech days: нові можливості. Від тренду до асортименту». Учасникам заходу фахівцями Lesaffre Ukraine було презентовано аналітичний аналіз тенденцій споживання хлібобул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі 06 листопада 2024

Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Лектор із використанням мультимедійно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість та безпечність харчових продуктів 04 листопада 2019

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені

Щороку пізньої осені у затишному болгарському місті Разград зустрічаються друзі – провідні вчені харчової, біотехнологічної, фармацевтичної та хімічної галузей. Нагода для зустрічі – Міжнародна наукова конференція «Нові галузі, цифрова економіка, суспільство – горизонти майбутнього», яку проводить Русенський університет. Для нас є честю увага орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені 08 листопада 2021