Н У Х Т

Плідна зустріч

20 жовтня 2022

Плідна зустріч

Насиченим для студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став поточний тиждень. 18 жовтня вони брали активну участь у ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», присвяченій 55-й річниці створення кафедри, а 19 жовтня відбулася онлайн-зустріч здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» другого (магістерського) освітнього рівня першого курсу та здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» третього і четвертого курсів із представниками приватного акціонерного товариства «Миронівський хлібопродукт».

Фахівчиня з проєктів по роботі з молоддю департаменту стратегії та методології управління персоналом Марина Шептицька презентувала ПрАТ МХП – найбільшого виробника та експортера курятини в Україні та зазначила, що компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м'ясо-ковбасних виробів і м'ясних виробів, готових до вживання). Продукція МХП представлена на ринках понад 85 країн світу. МХП належать успішні, добре відомі споживачам бренди «Наша Ряба», «Qualiko», «Ukrainian Chicken», «Sultanah», «Assilah», «Секрети Шефа», «Kurator», «Легко!», «Бащинський», «РЯБCHICK».

Знайомство з компанією продовжила фахівчиня відділу професійного навчання Ксенія Моторіна і зазначила, що останні роки компанія трансформує свій бізнес і перетворюється із сировинної компанії на кулінарну та активно залучає студентів для проходження практики і навчання за дуальною освітою, працевлаштування та стажування. Гості звернули увагу здобувачів на ключові компетенції МХП, зокрема орієнтацію на результат, критичне мислення, розвиток, комунікацію, інноваційність і співробітництво.

Зустріч відбулася у формі діалогу, і значну активність проявили майбутні магістри, яких особливо зацікавила дуальна система навчання, а також оплата праці і умови проживання. До обговорення навчання здобувачів магістратури за дуальною формою долучились викладачі кафедри і гості. Майбутні бакалаври цікавилися екскурсією на підприємство і проходженням виробничої практики на МХП у Київській, Черкаській і Вінницькій областях.

Наприкінці зустрічі гості запропонували здобувачам заповнити анкету для того, щоб дати старт своїй кар'єрі з МХП у рамках практики або дуальної освіти, а завідувач кафедри, професор Василь Пасічний і модератор зустрічі, доцент Ігор Страшинський подякували гостям за спілкування зі здобувачами кафедри та їх знайомство з ПрАТ МХП. 

Опублікований: 20-10-2022
Читайте також:
Нові заняття з рішеннями доповненої реальності

У рамках освітньої магістерської програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» здобувачі цього року обрали вибіркову дисципліну «Спеціальні засоби людино-машинного інтерфейсу». У цій дисципліні автор курсу, старший викладач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності 21 квітня 2023

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності. 28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади 01 березня 2018

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 липня 2019

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Оцінювала магістерські роботи екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, д....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 27 лютого 2017