Н У Х Т

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники

25 травня 2020

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники

Студенти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із доцентом Тетяною Мірзодаєвою у рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», взяли участь у вебінарі «Як ми стикаємося з майбутнім гастрономічного туризму?», організованому UNWTO.

Координатор Майстра з гастрономічного туризму при БКК Девід Мора та начальник відділу інтелектуальної торгівлі та конкурентоспроможності Світової організації туризму Сандра Карвао поділилися проблемами відновлення гастрономічного туризму, і учасники відкрили для себе декілька важливих аспектів, які варто враховувати у гастрономічному туризмі після карантинної перерви. До них відносяться: онлайн-уроки кулінарії, віртуальні дегустації, співпраця з іншими компаніями або постачальниками, рекламування своєї продукції, формування клієнтської бази та створення програми лояльності, створення спеціального меню для підтримки імунітету (більше корисних інгредієнтів, насичених вітамінами та мінералами), зменшення взаємодії віч-на-віч, зміна бізнес-плану, введення інновацій, слідкування за чистотою та регулярне дезінфікування.

 

Опублікований: 25-05-2020
Читайте також:
Останній рубіж магістрів-біотехнологів

26 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології продовжили захищати кваліфікаційні магістерські роботи студенти денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізаціями «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика». Екзаменаційна комісія засідала у дві з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж магістрів-біотехнологів 28 лютого 2018

Проректор НУХТ з наукової роботи долучився до розгляду стратегії розвитку університетської науки

Наукові дослідження – невід’ємна і надзвичайно важлива складова діяльності будь-якого закладу вищої освіти і нашого університету, зокрема. Наш колектив завжди долучається до усіх новацій і активно сприяє розвиткові вітчизняної науки. Така активна позиція не лишається поза увагою керівництва держави й колег із наукових і освітніх установ, і науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор НУХТ з наукової роботи долучився до розгляду стратегії розвитку університетської науки 04 вересня 2020

У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст»

З 23 січня 2017 року у Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст». Для випускників – це надзвичайно важливий і відповідальний момент, адже вони перед державною екзаменаційною комісією підтвердили рівень здобутих у коледжі теоретичних знань, практичних умінь і готовність застосову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Волинському коледжі нашого університету розпочалися державні атестації на здобуття ступеня «молодший спеціаліст» 24 січня 2017

Умови використання харчових добавок, ароматизаторів та ензимів: цінні інсайти на гостьовій лекції

У рамках опанування магістрантами освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» освітніх компонентів «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів»; освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» освітніх компоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Умови використання харчових добавок, ароматизаторів та ензимів: цінні інсайти на гостьовій лекції 30 жовтня 2025