Н У Х Т

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники

25 травня 2020

Про особливості відновлення гастрономічного туризму дізнавалися студенти-першокурсники

Студенти першого курсу спеціальності «Туризм» разом із доцентом Тетяною Мірзодаєвою у рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України», взяли участь у вебінарі «Як ми стикаємося з майбутнім гастрономічного туризму?», організованому UNWTO.

Координатор Майстра з гастрономічного туризму при БКК Девід Мора та начальник відділу інтелектуальної торгівлі та конкурентоспроможності Світової організації туризму Сандра Карвао поділилися проблемами відновлення гастрономічного туризму, і учасники відкрили для себе декілька важливих аспектів, які варто враховувати у гастрономічному туризмі після карантинної перерви. До них відносяться: онлайн-уроки кулінарії, віртуальні дегустації, співпраця з іншими компаніями або постачальниками, рекламування своєї продукції, формування клієнтської бази та створення програми лояльності, створення спеціального меню для підтримки імунітету (більше корисних інгредієнтів, насичених вітамінами та мінералами), зменшення взаємодії віч-на-віч, зміна бізнес-плану, введення інновацій, слідкування за чистотою та регулярне дезінфікування.

 

Опублікований: 25-05-2020
Читайте також:
Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завдяки співпраці зі Словацьким сільськогосподарським університетом у м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва, PhD Еви Іванісової. Тема лекції стосувалася одного з найпопулярніш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2023

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти

16-20 травня студенти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів і школярів зі спортивного водного та велосипедного туризму, що проводився за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерації спортивного туризму України. У змаганнях взяли участь 12 команд, серед яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти 21 травня 2019

Перша зустріч з професією

Уже традиційно у вересні першокурсники-біотехнологи починають знайомство з майбутньою професією на дисципліні «Вступ до фаху». На одну з лекцій на запрошення лекторки, доцентки Наталії Грегірчак до них завітав випускник кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджер з розвитку персоналу Корпорації «Артеріум» Ігор Ключка. Студенти з цікаві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша зустріч з професією 02 жовтня 2023

Фахівці Приймальної комісії НУХТ – учасники Форуму єдності «Сильні разом»

Днями у столичному парку «Наталка» відбувся масштабний форум єдності «Сильні разом», організований у межах міської цільової програми «Підтримка киян – Захисників та Захисниць України». Захід пройшов у форматі відкритої Майстерні для військовослужбовців, ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин і мав на меті підтримку, реабілітацію та адаптацію за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Приймальної комісії НУХТ – учасники Форуму єдності «Сильні разом» 12 червня 2025