Н У Х Т

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання!

09 жовтня 2019

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання!

Цьогоріч у рамках ХІІ міжнародної виставки Lab ComplЕХ відбулася низка науково-практичних заходів за різними напрямками.

Декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, доцент Ольга Слободян, провідний інженер Вікторія Кожанова взяли участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «Досвід впровадження системи управління якістю в медичних лабораторіях України» та сьомому науково-практичному семінарі «Прикладні аспекти в мікробіологічній лабораторній практиці», на яких розглядалися питання експертизи та контролю якості харчових продуктів, впровадження системи управління якістю та безпечністю, деякі аспекти мікробіологічних досліджень резистентності мікроорганізмів до антимікробних препаратів тощо. Адже на сьогодні підготовка фахівців з питань якості та безпечності, як харчових продуктів, так і лікарських засобів, організації систем управління якістю є надзвичайно актуальною.

Участь у заходах такого рівня дозволяє викладачам бути не тільки в тренді нововведень систем управління якістю, а й безперервно підвищувати свій професійний розвиток.

Опублікований: 09-10-2019
Читайте також:
Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки

22 листопада відбувся Всеукраїнський онлайн-конгрес для майбутніх менеджерів зеленої економіки, який було організовано Асоціацією професіоналів довкілля «ПАЕУ» спільно з Офісом сталих рішень за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки Європейського Союзу. Головною метою заходу, учасниками якого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-екологи взяли участь у онлайн-конгресі для майбутніх менеджерів зеленої економіки 23 листопада 2022

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ. Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства 23 жовтня 2023

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти

На кафедрі технології консервування для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках вивчення дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній промисловості» відбулася гостьова онлайн-лекція «Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів» Павла Булгакова, спеціаліст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти 17 листопада 2021

Вже незабаром бібліотека НУХТ поповниться новими виданнями

Наші науковці і викладачі завжди щедро діляться з широким загалом своїми знаннями, професійним досвідом, результатами своїх досліджень й інноваційними розробками. Чудовим подарунком до зимових свят стали одразу два видання від творчих колективів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Фахівців-інженерів і вчених у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вже незабаром бібліотека НУХТ поповниться новими виданнями 27 грудня 2023