Н У Х Т

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

29 червня 2022

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають.

Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких вони розповіли про історію, визначні пам’ятки свого рідного краю та цікаві факти.

У тематичному вечорі взяли участь наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів, наставниця академічної групи Алла Тимчук. До проведення заходу також долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. 

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами. 1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині 02 квітня 2024

У поміч користувачам Науково-технічної бібліотеки університету

Розпочався новий навчальний рік, і Науково-технічна бібліотека університету підготувала низку корисних документів, які допоможуть вповні скористатися усіма ресурсами фондів бібліотеки. Зокрема, у розділі «Електронні ресурси» представлена «Інструкція по користуванню електронними ресурсами бібліотеки», у якій викладена послідовність дій при роботі з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У поміч користувачам Науково-технічної бібліотеки університету 01 вересня 2020