Н У Х Т

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

29 червня 2022

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають.

Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких вони розповіли про історію, визначні пам’ятки свого рідного краю та цікаві факти.

У тематичному вечорі взяли участь наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів, наставниця академічної групи Алла Тимчук. До проведення заходу також долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. 

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту

Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заяву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку із численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат диплома. Якщо заклад, де ви навчалися, реорган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту 14 серпня 2019

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Київського національного торговельно-економічного університету в онлайн-режимі відбувся ІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» серед здобувачів закладів вищої освіти. Участь у конкурсі взяли найкращі здобувачі закладів вищої освіти, серед яких магістрантка нашого університету спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 07 травня 2021

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023

EcoEurope та історії, що надихають: зустріч з американцем Джеффом Бйорком

Учасники англомовного розмовного клубу EcoEurope, що реалізується в НУХТ в рамках проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС, мали унікальну можливість поспілкуватися з особливим гостем. На запрошення професора Ігоря Якименка, який координує роботу клубу, до зустрічі доєднався Джефф Бйорк – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

EcoEurope та історії, що надихають: зустріч з американцем Джеффом Бйорком 07 квітня 2025