Н У Х Т

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

29 червня 2022

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають.

Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких вони розповіли про історію, визначні пам’ятки свого рідного краю та цікаві факти.

У тематичному вечорі взяли участь наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів, наставниця академічної групи Алла Тимчук. До проведення заходу також долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. 

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
Студентки університету, члени збірної команди з чирлідингу «Kiev Rockets» – учасниці шоу фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018

26 травня на київському стадіоні  НСК «Олімпійський» відбулася світова подія – фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року. Перед початком матчу між іспанським «Реалом» та англійським «Ліверпулом» виступила відома британська співачка Дуа Ліпа. У неперевершеному шоу під найвідоміші хіти співачки «Be the One» і «New Rules» взяли участь наші студентки Альона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки університету, члени збірної команди з чирлідингу «Kiev Rockets» – учасниці шоу фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 01 червня 2018

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр». Учасники зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 лютого 2024

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ). Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216 02 жовтня 2019

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У групі Г1а Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося відкрите лабораторне заняття «Будова тканин рослинного та тваринного організму» викладача біології Оксани Стадник. Заняття проводилось із застосуванням мультимедійного обладнання. Студенти, використовуючи мікроскопи, розглянули фіксовані пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 31 січня 2017