Н У Х Т

Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток

31 october 2025

Відвідування виставки – нові ідеї, знайомства та розвиток

Протягом 28-30 жовтня в Міжнародному виставковому центрі в столиці України відбувся довгоочікуваний для всіх харчовиків захід «Agro2Food». Це професійна виставка технологій, обладнання, інгредієнтів і пакувальних рішень для агропереробки та харчової промисловості. Подія об'єднала виробників і постачальників рішень для хлібопекарської, кондитерської, молочної, м’ясної, плодоовочевої, олійно-жирової галузей та для виробництва напоїв.

З метою ознайомлення з основними тенденціями розвитку різних галузей харчової промисловості, з новими інноваційними харчовими продуктами, технологіями, обладнанням, інгредієнтами на захід завітали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом із здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «магістр» освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

Кожний метр виставкових площ дивував креативними рішеннями вітчизняних виробників готової продукції, технологічного та лабораторного обладнання, інноваційних рішень у застосуванні нетрадиційних інгредієнтів для створення продукції з підвищеною харчовою цінністю, зниженою калорійністю, високими органолептичними показниками. Провідні світові виробники обладнання демонстрували можливості свого устаткування, що дозволяє втілювати в життя забаганки найприскіпливішого споживача.

На виставці окремим кластером були представлені українські компанії, що займаються вирощуванням органічної агросировини та її переробленням у органічні продукти харчування, що дозволило здобувачам освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» і викладачам, задіяним в реалізації цієї освітньої програми, безпосередньо ознайомитися з асортиментом вітчизняної органічної продукції та поспілкуватися з представниками компаній щодо можливої співпраці у здійсненні підготовки молодих фахівців у сфері органічного виробництва.

Відвідування виставкового заходу «Agro2Food» принесло нові знайомства, зустрічі з партнерами, а також надихнуло на нові ідеї, які будуть реалізовані на етапі виконання здобувачами магістерських робіт.

Published on: 31-10-2025
Read also:
Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

READ YOURSELF

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 september 2021

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії

Порталом Освіта. ua оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2021 року, у якому використані дані, отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти. У ньому заклади вищої освіти ранжовані за кількістю вступників, зарахованих на перший курс для здобуття освітнього ступеню «б...

READ YOURSELF

НУХТ – у рейтингу вишів за результатами вступної кампанії 11 may 2022

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти

13 березня 2025 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом із доценткою кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у Круглому столі «Потреби молоді (ВПО) нині з метою налагодження життя та інтеграції в суспільство під час війни та у поствоєнний період»,...

READ YOURSELF

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти 14 march 2025

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

READ YOURSELF

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 december 2021