Н У Х Т

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

01 листопада 2019

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод».

Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод» є виробництво твердих і плавлених сирів. Головною особливістю та перевагою заводу є виготовлення сиру виключно з незбираного молока, без використання рослинних домішок і сухого молока. Окрім цього, на заводі виготовляється молочна продукція, суха демінералізована молочна сироватка та вершкове масло. Провідні експерти сирної справи, що працюють на ТОВ «Пирятинський сирзавод», не тільки запроваджують нові стандарти сироваріння, а й задають тенденції розвитку всієї галузі. З метою безпеки та стабільного забезпечення підприємства холодом, здійснена реконструкція компресорного цеху, де встановлене сучасне обладнання, що дозволило більш ефективно використовувати енергоресурси.

Начальник виробничої лабораторії Віталій Гвоздик детально познайомив практикантку з виробничими лініями та роботою лабораторії. Проходження практики було дуже цікавим і пізнавальним, а отримані знання знадобляться для подальшого написання магістерської роботи.

ТОВ «Пирятинський сирзавод» із задоволенням готовий прийняти до свого штату випускника кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Очевидно, що професія хіміка-технолога користується попитом на ринку праці. Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів вдячні директору ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимиру Бартошаку за надані їх студентам можливості.  

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
У Навчально-науковому інституті економіки і управління визначили переможців І етапу логістичної стратегії «Business on the move»

За підтримки асоціації «Український логістичний альянс» компанія «5PL» 11 травня провела І етап турніру «Business on the move. Logistic gamers and professionals» серед студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. День за днем зростає рівень вимог до знань і навичок логіста, як організатора ланцюгів поставок у всьому світі, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті економіки і управління визначили переможців І етапу логістичної стратегії «Business on the move» 15 травня 2018

У фокусі уваги – ненасильницьке спілкування

У межах співпраці кафедри економіки і права та Корпорації «Артеріум» днями відбулася ще одна гостьова лекція-тренінг для всіх бажаючих. Тема зустрічі «Ненасильницьке спілкування» зі спікеркою Юлією Старіковою зацікавила багатьох. Серед слухачів були здобувачі різних освітніх програм і викладачі НУХТ. Пані Юлія говорила про об’єднуюче і роз’єднуюче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – ненасильницьке спілкування 12 грудня 2023

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень фахової підготовки підтверджено! 26 червня 2025

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019