Н У Х Т

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференції молодих вчених, аспірантів і студентів

15 квітня 2025

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференції молодих вчених, аспірантів і студентів

91-у Конференція молодих вчених, аспірантів і студентів завершилася плідною роботою та приємним спілкуванням на англомовній секції.

Географія учасників дозволила здійснити оригінальне привітання – одночасно «добрий день», «доброго ранку» і «доброго вечора».

Доповідали представники нашого університету, Аграрного університету у Нітрі (Словаччина) разом із аспірантами з Єгипту та Індії, Університету «Штефан чел Маре» (Сучава, Румунія), Університету «Іоан Славіч» та Тімішоарської політехніки (Тімішоара, Румунія), науково-дослідних інститутів зварювання та випробовувань матеріалів (Тімішоара, Румунія) і селекції (Сучава, Румунія). У дискусії брали участь наші друзі та колеги із Дельтанігерійського університету (Нігерія) і Технічного університету Котопаксі (Еквадор).

Уся цьогорічна Конференція проходила за інформаційної підтримки авторитетної асоціації із харчової безпеки та гігієни – Глобальної Гармонізаційної Ініціативи, яку представляли наш давній партнер, експрезидент Асоціації Хууб Лелівельд (Нідерланди) і президентка Асоціації Діана Богуєва (Австралія).

Цікавими були доповіді щодо подовження свіжості хліба, впливу оригінальних рослинних добавок на властивості тіста і функціональні властивості хліба, високобілкових макаронних виробів із додаванням рапсового борошна, біосинтезу наночастинок селену та інших металів у дріжджах, збагачення хлібних виробів словацькими лікарськими травами, ультразвукового зварювання асептичної упаковки, впливу режимів пресування на якість таблеток, енергетичних моделей модернізації приміщень.

Вже третій рік поспіль відповіли на питання гостей – як ми тут? І наголосили – ми цінуємо їхню підтримку, ми живемо, готуємо фахівців стратегічних галузей і створюємо інновації завдяки Українським Силам Оборони, і запросили гостей на справжні, «живі» секції, які неодмінно відновимо після Перемоги.

Поширюємо інформацією для того, щоб мотивувати молодь до участі у таких заходах. На жаль, не зважаючи на позитив та плідну роботу секції, закордонні учасники взяли більш активну участь у секції порівняно з нашими.

Подяка модераторам секції – Анастасії Шевченко, Оксані Скроцькій, Олександру Люльці, Михайлу Аричу, Роману Грищенку, та доповідачам – аспіранту Юрію Богачову, професорці Єві Іванішовій, аспіранту Мухамеду Езаму Розеку, аспірантці Марині Аксентій, магістрантці Віоріці Трандафірі Джорджіані Ілешой та професорці Джоржіані Кодині, аспірантці Марії Проценко, аспірантці Шебі Санні Мароттікаль, доцентці Габріелі Вікторії Мнерія, аспіранту Павлу Голубєву, аспіранту Олександру Зьоменку, аспіранту Максиму Кривошеєву.

До Перемоги і нових зустрічей!

Опублікований: 15-04-2025
Читайте також:
Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється

Кафедра екології та збалансованого природокористування упродовж останніх років активно співпрацює з науковцями з Чеської Республіки та Швеції у рамках проектів Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Науковці з Університету Масарика (Чехія) та Лундського університету (Швеція) беруть участь у літніх школах, що кафедра проводить другий рік ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється 27 червня 2018

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

Використовуючи можливості, які надає період дистанційного навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять профорієнтаційну роботу далеко за межами м. Києва. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська представила наш навчальний заклад старшокласникам Альтернативної СЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини 31 січня 2018

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська система оцінювання 28 червня 2022

Захищати – означає бути з Україною!

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого провів урочистий онлайн-захід, присвячений Дню захисників і захисниць України, який щорічно відзначається 14 жовтня на свято Покрови. Свято відкрив директор інституту Сергій Блаженко, який зазначив, що воно було започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищати – означає бути з Україною! 18 жовтня 2021