Н У Х Т

Наші талановиті магістранти

07 червня 2024

Наші талановиті магістранти

Здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують розвиватися та фахово зростати, про що свідчать їх досягнення та отримані нагороди. Наприклад, у весняному семестрі 2023-2024 н.р. магістранту першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Ростиславу Ковалю була присуджена стипендія Президента України.

Ростислав ще під час навчання у бакалавраті став членом наукового студентського гуртка «BIOTECH» і розпочав виконувати наукову роботу під керівництвом доцентки Оксани Скроцької. З того часу він уже двічі ставав переможцем конкурсу студентських наукових робіт, що відбувався за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум».

На четвертому курсі бакалаврату наукова робота Ростислава здобула Ⅰ місце у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» у секції «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія», а вже у магістратурі він виборов перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Крім того, здобувач посів друге місце у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії.

Магістрант неодноразово брав участь і робив усні доповіді на міжнародних і всеукраїнських конференціях: Міжнародній науково-практичній конференції «Європейські виміри сталого розвитку» (2022 р., 2024 р.); ХIІ Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» (2023 р.); The International Conference «Biotechnologies, Present and Perspectives» (Romania, 2023); Науково-практичній конференції школи молодих науковців АТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (2022 р.; 2023 р.).

Крім того, Ростислав неодноразово був активним учасником різних заходів поза межами університету, наприклад, успішно завершив навчання на науково-практичному інтенсиві «Біотехнологічні студії» (2022 р.), опанував курс «Біоінформатика», що проводився за фінансової підтримки Німецької служби академічних обмінів для українських студентів біологічних спеціальностей (2023 р.), був учасником міжнародного стартап-заходу «Young Innovation Hackathon II» (2023 р.).

За активну участь у науково-дослідній роботі, громадському та культурному житті університету, сприяння популяризації та розвитку студентського самоврядування та з нагоди Дня працівника харчової промисловості Ростислав Коваль був відзначений Подякою ректора (2023 р.).

Тож, вітаємо Ростислава та бажаємо подальших успіхів у кар’єрному й особистісному розвитку, адже за правильного налаштування можна досягнути будь-яких звершень!

Опублікований: 07-06-2024
Читайте також:
Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм»

13 листопада 2018 року відбулася зустріч майбутніх фахівців туризму  з директором круїзної компанії «ІНФЛОТ» Сергієм Прядком.  Студенти 3 курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь в обговоренні  перспектив розвитку круїзного туризму в Україні та світі й дізналися найцікавіше «з перших рук», адже зустріч відбувалася з туроперато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм» 15 листопада 2018

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету

25 квітня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на присвоєння вчених звань та для обрання на посади представила вчена секретарка Наталія Мельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету 25 квітня 2024

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран долучилися до щорічного заходу – написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який проводиться вже 23 раз поспіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності 27 жовтня 2023