Н У Х Т

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференці молодих вчених, аспірантів і студентів

15 april 2025

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференці молодих вчених, аспірантів і студентів

91-у Конференція молодих вчених, аспірантів і студентів завершилася плідною роботою та приємним спілкуванням на англомовній секції.

Географія учасників дозволила здійснити оригінальне привітання – одночасно «добрий день», «доброго ранку» і «доброго вечора».

Доповідали представники нашого університету, Аграрного університету у Нітрі (Словаччина) разом із аспірантами з Єгипту та Індії, Університету «Штефан чел Маре» (Сучава, Румунія), Університету «Іоан Славіч» та Тімішоарської політехніки (Тімішоара, Румунія), науково-дослідних інститутів зварювання та випробовувань матеріалів (Тімішоара, Румунія) і селекції (Сучава, Румунія). У дискусії брали участь наші друзі та колеги із Дельтанігерійського університету (Нігерія) і Технічного університету Котопаксі (Еквадор).

Уся цьогорічна Конференція проходила за інформаційної підтримки авторитетної асоціації із харчової безпеки та гігієни – Глобальної Гармонізаційної Ініціативи, яку представляли наш давній партнер, експрезидент Асоціації Хууб Лелівельд (Нідерланди) і президентка Асоціації Діана Богуєва (Австралія).

Цікавими були доповіді щодо подовження свіжості хліба, впливу оригінальних рослинних добавок на властивості тіста і функціональні властивості хліба, високобілкових макаронних виробів із додаванням рапсового борошна, біосинтезу наночастинок селену та інших металів у дріжджах, збагачення хлібних виробів словацькими лікарськими травами, ультразвукового зварювання асептичної упаковки, впливу режимів пресування на якість таблеток, енергетичних моделей модернізації приміщень.

Вже третій рік поспіль відповіли на питання гостей – як ми тут? І наголосили – ми цінуємо їхню підтримку, ми живемо, готуємо фахівців стратегічних галузей і створюємо інновації завдяки Українським Силам Оборони, і запросили гостей на справжні, «живі» секції, які неодмінно відновимо після Перемоги.

Поширюємо інформацією для того, щоб мотивувати молодь до участі у таких заходах. На жаль, не зважаючи на позитив та плідну роботу секції, закордонні учасники взяли більш активну участь у секції порівняно з нашими.

Подяка модераторам секції – Анастасії Шевченко, Оксані Скроцькій, Олександру Люльці, Михайлу Аричу, Роману Грищенку, та доповідачам – аспіранту Юрію Богачову, професорці Єві Іванішовій, аспіранту Мухамеду Езаму Розеку, аспірантці Марині Аксентій, магістрантці Віоріці Трандафірі Джорджіані Ілешой та професорці Джоржіані Кодині, аспірантці Марії Проценко, аспірантці Шебі Санні Мароттікаль, доцентці Габріелі Вікторії Мнерія, аспіранту Павлу Голубєву, аспіранту Олександру Зьоменку, аспіранту Максиму Кривошеєву.

До Перемоги і нових зустрічей!

Published on: 15-04-2025
Read also:
Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

READ YOURSELF

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 january 2019

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

Робота колективу університету в напрямку Євроінтеграції та вивчення кращих екологічних практик ЄС продовжується. Так само продовжується підтримка Європейською Комісією наших зусиль на цьому шляху. Щойно надійшли офіційні повідомлення з Брюсселю, що кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми ...

READ YOURSELF

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне 10 july 2023

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами

Днями в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агрофірма «Поле», в якій взяли участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Володимир Ковбаса, в.о. завідувача кафедри технології зберігання та переробки зерна Тетя...

READ YOURSELF

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами 20 march 2023

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

READ YOURSELF

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 april 2019