Н У Х Т

Обговорення й дискусії у move club

24 листопада 2021

Обговорення й дискусії у move club

Завдяки сучасним технологіям  навіть під час онлайн-навчання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття та консультації, а й цікаві виховні заходи.

18 листопада 2021 року старші викладачки кафедри Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання move club на платформі zoom. Була організована відеоконференція-дискусія зі студентами факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу після перегляду фільму «When Food Becomes Scarce»

Студенти поділилися своїми враженнями, прочитали завчасно підготовані відгуки, виконали мовні вправи, що акцентували їхню увагу на важливій лексиці та мовних конструкціях, які є властивими англійській мові і культурі.

Здобувачі-біотехнологи зрозуміли важливість своєї майбутньої професії за сучасних умов. Найбільш активними учасниками виявилися Ярослава Марковська ( група БТ1-2), Олександра Савчук ( група БТ1-1), Катерина Пономарьова, Володимир Паламарчук (група ТУ-2-10).

Наступного дня викладачки дискутували зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій щодо стрічки «FOOD FOR THE FUTURE - A Short Documentary».

Учасники кіноклубу підготували свої відгуки та звернули увагу на слова, важливі мовні конструкції, вирази. Під час відеоконференції студенти виконували запропоновані лексичні вправи, висловлювали свої враження, своє бачення і думки за темою фільму. Вони надали приклади слів, фраз, словосполучень, які виявилися для них новими і цікавими.

Найбільшу активність виявили Михайло Чуприн, Оксана Коновалеко; Ростислав Штепа, Карина Воропай, Поліна Гацко; Володимир Фомін, Анна Чикуркова.

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів. 17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів 18 квітня 2024

Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті

20-22 листопада в Києві відбулися масштабні навчання рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, під час яких у різних районах Києва проходили командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. 22 листопада за планом відпрацювання практичних заходів на суб’єктах господ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту відбулося в університеті 22 листопада 2018

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі

На кафедрі фінансів відбулася ще одна відкрита лекція. Цього разу своїм викладацьким досвідом ділився д.е.н., професор Олексій Лисенок. Він прочитав лекцію «Аналіз ризиків у банку» з дисципліни «Аналіз банківської діяльності». Здобувачі освіти дізналися про сутність банківських ризиків та їх класифікацію, про те, як проводиться аналіз валютного ри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі 10 листопада 2020