Н У Х Т

Обговорення й дискусії у move club

24 листопада 2021

Обговорення й дискусії у move club

Завдяки сучасним технологіям  навіть під час онлайн-навчання викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття та консультації, а й цікаві виховні заходи.

18 листопада 2021 року старші викладачки кафедри Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання move club на платформі zoom. Була організована відеоконференція-дискусія зі студентами факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу після перегляду фільму «When Food Becomes Scarce»

Студенти поділилися своїми враженнями, прочитали завчасно підготовані відгуки, виконали мовні вправи, що акцентували їхню увагу на важливій лексиці та мовних конструкціях, які є властивими англійській мові і культурі.

Здобувачі-біотехнологи зрозуміли важливість своєї майбутньої професії за сучасних умов. Найбільш активними учасниками виявилися Ярослава Марковська ( група БТ1-2), Олександра Савчук ( група БТ1-1), Катерина Пономарьова, Володимир Паламарчук (група ТУ-2-10).

Наступного дня викладачки дискутували зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій щодо стрічки «FOOD FOR THE FUTURE - A Short Documentary».

Учасники кіноклубу підготували свої відгуки та звернули увагу на слова, важливі мовні конструкції, вирази. Під час відеоконференції студенти виконували запропоновані лексичні вправи, висловлювали свої враження, своє бачення і думки за темою фільму. Вони надали приклади слів, фраз, словосполучень, які виявилися для них новими і цікавими.

Найбільшу активність виявили Михайло Чуприн, Оксана Коновалеко; Ростислав Штепа, Карина Воропай, Поліна Гацко; Володимир Фомін, Анна Чикуркова.

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів

11 грудня 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної та заочної форм здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів з безпеки харчових продуктів 12 грудня 2024

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ТІ-2-3 відвідали виставку «ECO-Expo 2024», на якій були репрезентовані органічні, екологічно чисті товари та послуги для здорового способу життя. Студентам-другокурсникам було цікаво ознайомитися з продуктами, представленими на виставці: дієтичними добавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи 01 жовтня 2024

До вступної кампанії-2017 продовжують активно готуватися викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно готуватися до вступної кампанії-2017. Протягом періоду дистанційного навчання викладачі кафедри Катерина Чала, Лариса Яненко, Марія Моложон, Анастасія Браєвська, Ольга Ковальчук провели значну роботу зі студентами різних факультетів щодо залучення їх до профорієнтаційної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вступної кампанії-2017 продовжують активно готуватися викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 22 лютого 2017

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

16 лютого на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної та заочної скороченої форм навчання у формі атестаційного екзамену. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати здобуті теоретичні знання та практичні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна підсумкова атестація здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2021