Н У Х Т

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету

05 квітня 2022

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету

Наперекір жорстокій агресії рф, заклади освіти здійснюють освітній процес скрізь, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація. Не виключення і навчально-науковий комплекс нашого університету, базовий заклад освіти якого знаходиться у столиці, а відокремлені структурні підрозділи – фахові коледжі – у регіонах. Крім навчання наших здобувачів освіти, ведуться й інші поточні роботи, зокрема відбувається планова атестація педагогів.

Так, 22 березня у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ і 24-25 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ коледжі відбулися засідання атестаційних комісій.

Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Оскільки основними принципами атестації є відкритість і колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність і системність оцінювання його педагогічної діяльності, атестаційні комісії керувалися інтересами педагогічних працівників, атестації відбувалися в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники оцінювалися об’єктивно, ухвалювалися неупереджені рішення.

У Смілянському коледжі про свою педагогічну діяльність звітували 18 педагогічних працівників, у Львівському – 32 педагогічні працівники закладу освіти та 2 бухгалтери.

Атестаційні комісії вивчали навчальну, організаційну, методичну, виховну і громадську роботу працівників, також визначали їх відповідність займаній посаді.

У обох коледжах комісії підтвердили високий рівень підготовки педагогічних працівників, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків.

Голови атестаційних комісій, директори коледжів Олександр Хоменко (Сміла) і Михайло Григорців (Львів) привітали викладачів із успішною атестацією та подякували за плідну та результативну роботу, добросовісне ставлення до виконання професійних обов’язків.

Вітаємо колег із успішним проходженням атестації, а педагогічним працівникам, які у квітні звітуватимуть про свою роботу перед атестаційною комісією ІІІ рівня, бажаємо успіху! 

Опублікований: 05-04-2022
Читайте також:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 лютого 2024

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової. Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» 23 листопада 2023

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у  Who&Why. Speakeasy bar. Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2024

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує перманентно залучати стейкхолдерів індустрії гостинності до освітнього процесу. У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» лекторка, доцентка Ольга Пушка організувала бінарну лекцію для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу 04 листопада 2022