Н У Х Т

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету

05 квітня 2022

Атестації педагогічних працівників у фахових коледжах університету

Наперекір жорстокій агресії рф, заклади освіти здійснюють освітній процес скрізь, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація. Не виключення і навчально-науковий комплекс нашого університету, базовий заклад освіти якого знаходиться у столиці, а відокремлені структурні підрозділи – фахові коледжі – у регіонах. Крім навчання наших здобувачів освіти, ведуться й інші поточні роботи, зокрема відбувається планова атестація педагогів.

Так, 22 березня у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ і 24-25 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ коледжі відбулися засідання атестаційних комісій.

Атестація педагогічних працівників відбувалася з метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Оскільки основними принципами атестації є відкритість і колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність і системність оцінювання його педагогічної діяльності, атестаційні комісії керувалися інтересами педагогічних працівників, атестації відбувалися в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники оцінювалися об’єктивно, ухвалювалися неупереджені рішення.

У Смілянському коледжі про свою педагогічну діяльність звітували 18 педагогічних працівників, у Львівському – 32 педагогічні працівники закладу освіти та 2 бухгалтери.

Атестаційні комісії вивчали навчальну, організаційну, методичну, виховну і громадську роботу працівників, також визначали їх відповідність займаній посаді.

У обох коледжах комісії підтвердили високий рівень підготовки педагогічних працівників, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків.

Голови атестаційних комісій, директори коледжів Олександр Хоменко (Сміла) і Михайло Григорців (Львів) привітали викладачів із успішною атестацією та подякували за плідну та результативну роботу, добросовісне ставлення до виконання професійних обов’язків.

Вітаємо колег із успішним проходженням атестації, а педагогічним працівникам, які у квітні звітуватимуть про свою роботу перед атестаційною комісією ІІІ рівня, бажаємо успіху! 

Опублікований: 05-04-2022
Читайте також:
Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». В інтелектуальному змаганні взяли участь 43 здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» третього та четвертого курсів, які навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 18 березня 2024

Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року. Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних залікі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників 09 липня 2020