Н У Х Т

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом

16 лютого 2024

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом

Cambridge Empower – онлайн-платформа для вивчення англійської мови студентами, безкоштовний доступ до якої наш університет отримав як знак підтримки, яку надає Україні британська спільнота від початку повномасштабного вторгнення.

Навчальні курси розраховані на спільну роботу викладачів і студентів та спрямовані на формування продуктивних комунікативних навичок, зокрема говоріння, слухання, письма та читання.

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування долучилиася та активно працюють на платформі Empower у період онлайн-навчання.

Доцентка Галина Лук’янець разом зі здобувачами-технологами групи ХЧ-2-2, які в четвертому семестрі мають об’ємний курс «Іноземна мова для академічного і професійного спілкування», інтегрували запропонований Кембриджським університетом навчальний матеріал до основної програми курсу. Здобувачі освіти мають чудову можливість тренувати навички аудіювання, слухаючи розміщенні на платформі записи; збільшувати свій словниковий запас, виконуючи тренувальні лексичні вправи; розвивати вміння діалогічного мовлення, обговорюючи запропоновані на курсі теми у ситуаціях комунікативної взаємодії.

Здобувачі першого курсу, групи ГС 1-9а, що навчаються за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», разом із доценткою Інною Форостюк також знайомляться з Кембриджським курсом. На занятті вони відпрацьовували мовленнєві навички, обговорюючи теми, близькі до їхнього фаху – ситуації , які можуть трапитися з гостями під час їхньої подорожі. Цікавий матеріал курсу є корисним доповненням до щотижневих занять.

Доцентка Ольга Нежива пояснила студентам, що користуючись матеріалом, розміщеним на платформі, вони можуть самостійно опрацьовувати граматичний матеріал, виконувати вправи та завдання різного рівня складності, що сприяє підвищенню їх рівня володіння мовою.

Таким чином, викладачкам вдається адаптувати навчальну платформу до потреб наших здобувачів із максимальною користю використавши надану британцями можливість. Вивчаймо англійську в зручному форматі!

Опублікований: 16-02-2024
Читайте також:
Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею

15 вересня 2023 р. завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна зустрілась з директоркою Кучаківського ліцею імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області Ларисою Кравцовою. Зустріч відбулася в рамках укладеного договору про навчання та п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею 18 вересня 2023

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст». Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм 14 грудня 2023

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018