Н У Х Т

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого переможці конкурсу «Золотий каштан-2023»

20 листопада 2023

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  переможці  конкурсу «Золотий каштан-2023»

Незважаючи на воєнний стан, традиційно в листопаді у 29-й раз відбувся конкурс студентських наукових робіт «Золотий каштан».  У конкурсі взяли участь студенти 11 закладів вищої освіти України та Державного університету Квара з Нігерії. Була представлена 31 наукова робота з актуальних проблем пакувальної індустрії.

Серед переможців конкурсу – студенти і випускники Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» перемогла Марія Аліпатова з конкурсною роботою «Стретч плівка з додаванням вторинної сировини» (наукова керівниця – доцентка Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогли Юрій Якимчук і Владислав Скопець із конкурсною роботою «Розробка та дослідження поршневого вібратора для бункерів-живильників з сипким харчовим продуктом» (науковий керівник – професор Микола Якимчук).

Вітаємо переможців! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися!

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням

Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України провели рейтинговий конкурс серед вищих навчальних закладів країни. НУХТ неодноразово здобував найвищі нагороди у різних номінаціях цього престижного фахового рейтингу. Квітень 2018-го ознаменувався отриманням Гран-прі у номінації «Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням 19 квітня 2018

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018