Н У Х Т

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні

27 вересня 2024

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу у День туризму в Україні відвідали Театр стародавньої їжі в селі Ходосівка, що на Київщині, де дегустували їжу із зерноцільних злаків, яку споживали наші предки, відвідали музей коноплі, ліпили хлібці і провели нетворкінг щодо перспектив співпраці університету і Музею-театру стародавньої їжі.

Засновники цієї атракції родина Арама Саргсяна і Наталії Калиновської-Саргсян. Пані Наталія – нутриціологиня, розробниця системи здорового харчування, заснованої на українських традиціях. Починала вона ще 20 років тому, й починала з себе – з покращення власного здоров’я.

Вона виявляє першопричини порушення у харчуванні, розробляє індивідуальний раціон, підбирає продуктовий набір відповідно до нього і забезпечує цими продуктами, веде особистий супровід. Допомагає розкрити потенціал української кухні для підтримки здоров’я та енергії, знайомить з давніми українськими рецептами та продуктами для створення збалансованого й корисного раціону в сучасному світі.

Пан Арам – інноватор, фахівець зі ШІ, підприємець, інвестор. Він охоче долучився до справи дружини, і наразі їхні спільні розробки із здорового харчування застосовують навіть у шпиталях, де відновлюються наші захисники: рецепти натуральних каш і киселів м’яко та дбайливо покращують стан виснажених бійців. Тобто ефективність запропонованих подружжям принципів здорового харчування доведена, і якщо це є помічним у таких складних випадках, то що вже казати про звичайні, коли треба просто трішки переналаштувати організм на нову, здорову хвилю.

Наші здобувачі освіти і викладачі вдячні господарям за чудову екскурсію і їх роботу по відтворенню і збереженню традицій харчування українців!

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи

Напередодні травневих свят кафедра готельно-ресторанної справи активно проводить профорієнтаційні заходи. Доцент кафедри Тетяна Сильчук зі студентами-першокурсниками спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Ольгою Петровською, Анастасією Денисенко, Давидом Асатряном і Артемом Вельховецьким відвідали гімназію №59 імені Бойченка міста Києва. Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи 26 квітня 2019

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів. У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті 14 липня 2021

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі

Європейська ліга професійного розвитку спільно з Краківським економічним університетом та Малопольською школою державного управління (м. Краків) запрошують освітян на міжнародне науково-педагогічне стажування для викладачів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою «Нові та інноваційні ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі 09 липня 2018

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

Невпинно наближається завершення навчального року, і все більше цьогорічних випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів турбує питання вибору подальшого життєвого шляху. Колектив нашого університету завжди приходить на допомогу майбутнім вступникам, і навіть в умовах дистанційних комунікацій, відшукує можливості для надання їм фахових роз’яснень щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету 03 квітня 2021