Н У Х Т

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні

27 вересня 2024

До витоків: неймовірна подорож у День туризму в Україні

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу у День туризму в Україні відвідали Театр стародавньої їжі в селі Ходосівка, що на Київщині, де дегустували їжу із зерноцільних злаків, яку споживали наші предки, відвідали музей коноплі, ліпили хлібці і провели нетворкінг щодо перспектив співпраці університету і Музею-театру стародавньої їжі.

Засновники цієї атракції родина Арама Саргсяна і Наталії Калиновської-Саргсян. Пані Наталія – нутриціологиня, розробниця системи здорового харчування, заснованої на українських традиціях. Починала вона ще 20 років тому, й починала з себе – з покращення власного здоров’я.

Вона виявляє першопричини порушення у харчуванні, розробляє індивідуальний раціон, підбирає продуктовий набір відповідно до нього і забезпечує цими продуктами, веде особистий супровід. Допомагає розкрити потенціал української кухні для підтримки здоров’я та енергії, знайомить з давніми українськими рецептами та продуктами для створення збалансованого й корисного раціону в сучасному світі.

Пан Арам – інноватор, фахівець зі ШІ, підприємець, інвестор. Він охоче долучився до справи дружини, і наразі їхні спільні розробки із здорового харчування застосовують навіть у шпиталях, де відновлюються наші захисники: рецепти натуральних каш і киселів м’яко та дбайливо покращують стан виснажених бійців. Тобто ефективність запропонованих подружжям принципів здорового харчування доведена, і якщо це є помічним у таких складних випадках, то що вже казати про звичайні, коли треба просто трішки переналаштувати організм на нову, здорову хвилю.

Наші здобувачі освіти і викладачі вдячні господарям за чудову екскурсію і їх роботу по відтворенню і збереженню традицій харчування українців!

Опублікований: 27-09-2024
Читайте також:
Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології

25 вересня до магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» кафедри біотехнології і мікробіології завітали представники ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – керівник напрямку навчання та розвитку персоналу Ольга Лаврик і провідний інженер-технолог Лілія Савчук. Ольга ознайомила присутніх із історією одного з провідних фармацевтичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології 27 вересня 2018

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

Традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», першокурсники проходять урочисту церемонію посвяти до лав студентства. У навчально-наукових інститутах та на факультетах нашого університету це свято завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. Не виключення й Навчально-науковий інститут економіки і упр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління 30 серпня 2018

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

14 травня 2021 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у Міжнародному симпозіумі для студентів і молодих учених «Science, Innovation and Entrepreneurship», який проходив в Українсько-американському університеті Конкордія (м. Київ) у рамках ініціативи «Дні науки». Зазначимо, що наш університет став співор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі 17 травня 2021

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

Учитися на спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не лише пізнавально, але й цікаво. Студенти всі отримані на лекціях знання відпрацьовують на практиці. Наприклад, у рекламістів-третьокурсників цього року розпочалася дисципліна «Цифрові технології в рекламі та PR», на якій здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів 28 вересня 2021