Н У Х Т

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

28 вересня 2021

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

Учитися на спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не лише пізнавально, але й цікаво. Студенти всі отримані на лекціях знання відпрацьовують на практиці.

Наприклад, у рекламістів-третьокурсників цього року розпочалася дисципліна «Цифрові технології в рекламі та PR», на якій здобувачі опановують мистецтво фотографії, режисури відео та вивчають поліграфічні особливості друкованої реклами. Кожне заняття – це невелике свято. Зокрема, теми з фотографії реклами проходять не лише в аудиторії, а й за її межами. У вересні (до карантину) встигли виїхати в парк, щоб відпрацювати вміння будувати композицію кадру, підбирати природне освітлення, передавати емоції на фото (причому не лише людини, а й пейзажу та неживого предмета). Ускладнили завдання тим, що максимально влучний кадр треба було зробити смартфоном, що водночас є корисною навичкою для репортерів. За бажання, для групового й портретного і групового фото можна було фотографувати перехожих (але лише за їхньої згоди), тож розвивали й навички комунікації та вміння переконувати незнайомих людей. Згодом на занятті в аудиторії вже ділилися своїми фото й враженнями, вгадували передану емоцію, демонстрували знання з композиції та редагували фото, щоб досягти найкращого результату.

Студійне фото відпрацьовуватимуть зі спеціальним обладнанням, щоб навчитися виставляти правильне освітлення, підбирати експопару, регулювати фокусну відстань і багато іншого. Тепер студенти з нетерпінням чекають продовження навчання в аудиторії, щоб в усьому попрактикуватися, причому не заради високого балу з дисципліни, а щоб набути нових корисних навичок і для майбутньої професії, і для життя.

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018

Нові перемоги наших талановитих студентів

«Талант – то крапля здібностей і море праці», –  ці слова у свій час сказав Григір Тютюнник, і з ним важко не погодитися. А ще кажуть, що кожна людина народжується із зернятком у душі, тільки треба знайти поле, де це зернятко проросте. Саме таких студентів із зернятком – обдарованих дітей, об’єднав Смілянський технологічний фаховий коледж нашого у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших талановитих студентів 11 вересня 2020

Науковці обговорили європейські виміри сталого розвитку

У нашому університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ Центр досконалості Жана Моне JM ECO та Підтримка Асоціацій Жана Моне EU for UA, що реалізуються на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці. Протягом двох днів інтенсивної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці обговорили європейські виміри сталого розвитку 24 жовтня 2022

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»

Здобувачі груп МН-2-6 і МН-2-7 освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках вивчення дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» відвідали Всеукраїнський тиждень харчових технологій – 29-ту Міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, 21-у Міжнародну виставку пакувального облад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» 16 вересня 2021