Н У Х Т

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

28 вересня 2021

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

Учитися на спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не лише пізнавально, але й цікаво. Студенти всі отримані на лекціях знання відпрацьовують на практиці.

Наприклад, у рекламістів-третьокурсників цього року розпочалася дисципліна «Цифрові технології в рекламі та PR», на якій здобувачі опановують мистецтво фотографії, режисури відео та вивчають поліграфічні особливості друкованої реклами. Кожне заняття – це невелике свято. Зокрема, теми з фотографії реклами проходять не лише в аудиторії, а й за її межами. У вересні (до карантину) встигли виїхати в парк, щоб відпрацювати вміння будувати композицію кадру, підбирати природне освітлення, передавати емоції на фото (причому не лише людини, а й пейзажу та неживого предмета). Ускладнили завдання тим, що максимально влучний кадр треба було зробити смартфоном, що водночас є корисною навичкою для репортерів. За бажання, для групового й портретного і групового фото можна було фотографувати перехожих (але лише за їхньої згоди), тож розвивали й навички комунікації та вміння переконувати незнайомих людей. Згодом на занятті в аудиторії вже ділилися своїми фото й враженнями, вгадували передану емоцію, демонстрували знання з композиції та редагували фото, щоб досягти найкращого результату.

Студійне фото відпрацьовуватимуть зі спеціальним обладнанням, щоб навчитися виставляти правильне освітлення, підбирати експопару, регулювати фокусну відстань і багато іншого. Тепер студенти з нетерпінням чекають продовження навчання в аудиторії, щоб в усьому попрактикуватися, причому не заради високого балу з дисципліни, а щоб набути нових корисних навичок і для майбутньої професії, і для життя.

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 жовтня 2021

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Нелегкий вибір біотехнологів

Третьокурсники-біотехнологи зробили найбільш значний вибір, пов’язаний зі здобуттям вищої освіти. І це – вибір керівників і тематики курсових і дипломних проєктів. Усе почалося, коли на лекцію з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія» завітала доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько. Вона розповіла студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нелегкий вибір біотехнологів 07 жовтня 2022

Конкурс «Кращий за професією»

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу викладачем фахових дисциплін  Павлом Васюрою. Завдання конкурсу передбачало виконання повного аналізу напівпродуктів цукрового виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий за професією» 07 травня 2018