Н У Х Т

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

28 вересня 2021

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

Учитися на спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не лише пізнавально, але й цікаво. Студенти всі отримані на лекціях знання відпрацьовують на практиці.

Наприклад, у рекламістів-третьокурсників цього року розпочалася дисципліна «Цифрові технології в рекламі та PR», на якій здобувачі опановують мистецтво фотографії, режисури відео та вивчають поліграфічні особливості друкованої реклами. Кожне заняття – це невелике свято. Зокрема, теми з фотографії реклами проходять не лише в аудиторії, а й за її межами. У вересні (до карантину) встигли виїхати в парк, щоб відпрацювати вміння будувати композицію кадру, підбирати природне освітлення, передавати емоції на фото (причому не лише людини, а й пейзажу та неживого предмета). Ускладнили завдання тим, що максимально влучний кадр треба було зробити смартфоном, що водночас є корисною навичкою для репортерів. За бажання, для групового й портретного і групового фото можна було фотографувати перехожих (але лише за їхньої згоди), тож розвивали й навички комунікації та вміння переконувати незнайомих людей. Згодом на занятті в аудиторії вже ділилися своїми фото й враженнями, вгадували передану емоцію, демонстрували знання з композиції та редагували фото, щоб досягти найкращого результату.

Студійне фото відпрацьовуватимуть зі спеціальним обладнанням, щоб навчитися виставляти правильне освітлення, підбирати експопару, регулювати фокусну відстань і багато іншого. Тепер студенти з нетерпінням чекають продовження навчання в аудиторії, щоб в усьому попрактикуватися, причому не заради високого балу з дисципліни, а щоб набути нових корисних навичок і для майбутньої професії, і для життя.

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Мікроконтролери та області їх застосування: старшокласники дізнаються про перспективне майбутнє

Усе більше школярів України дізнається про мікроконтролери та області їх застосування, а також, як стати висококласним і затребуваним на ринку праці фахівцем у цій сфері. І все завдяки науково-популярним гостьовим лекціям, що залюбки читає для них старший викладач кафедри автоматизації і комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Лада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікроконтролери та області їх застосування: старшокласники дізнаються про перспективне майбутнє 30 січня 2025

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій

У Національному університеті харчових технологій працюють освітні центри «Донбас-Україна» для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, та «Крим-Україна» для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Такі вступники мають право вступати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій 04 серпня 2020

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 травня 2022