Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

06 березня 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis.

Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і перспективними напрямами інтеграції та реалізація курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів».

Взаємодія сторін наразі здійснюється в межах інтеграції та реалізації навчального модуля «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у рамках дисциплін «Інформаційні технології та програмні продукти» і «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» факультету Гготельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка.

Співпраця між університетом, ГО «Освітня фундація продуктового ІТ» та компанією Genesis розпочалася ще в серпні 2022 р. у рамках навчання (стажування) викладачів НУХТ, як координаторів курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів».

Щиро вдячні голові ГО «Освітня фундація продуктового ІТ» Іллі Бачуріну, керівнику освітнього напрямку компанії Genesis Олексію Ніщику та їх командам за партнерство і підтримку закладів вищої освіти України.

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників

Сьогодні стане відомо, хто зі вступників отримав рекомендацію для навчання на бюджетному місці. Йдеться про вступників, що вступають після школи для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», а також «магістр» медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування. Розподіл бюджетних місць відбувається за алгоритмом адресного розміщення державного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повідомлення про отримання рекомендації на навчання на бюджеті будуть розміщені у е-кабінетах вступників 01 серпня 2018

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс. У ході лекції здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців 01 березня 2024

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019