Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

06 березня 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis.

Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і перспективними напрямами інтеграції та реалізація курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів».

Взаємодія сторін наразі здійснюється в межах інтеграції та реалізації навчального модуля «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у рамках дисциплін «Інформаційні технології та програмні продукти» і «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» факультету Гготельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка.

Співпраця між університетом, ГО «Освітня фундація продуктового ІТ» та компанією Genesis розпочалася ще в серпні 2022 р. у рамках навчання (стажування) викладачів НУХТ, як координаторів курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів».

Щиро вдячні голові ГО «Освітня фундація продуктового ІТ» Іллі Бачуріну, керівнику освітнього напрямку компанії Genesis Олексію Ніщику та їх командам за партнерство і підтримку закладів вищої освіти України.

Опублікований: 06-03-2023
Читайте також:
Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті

На календарі – жовтень, а значить, настав час для нашої талановитої молоді демонструвати свої креативні постановки в рамках щорічного загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу української пісні, який традиційно відбувається у місяці, коли щедра українська природа милує око буйними багряними барвами. Цьогоріч 11 жовтня свої виступи на суд прискі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті 11 жовтня 2018

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію

У спекотний літній день Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ наповнився сміхом, ароматами свіжої випічки та дитячим захопленням. 30 липня у рамках Літньої школи лідерського росту «Я МОЖУ…» відбувся черговий кулінарний майстер-клас «Франківські кухарики» – теплий, емоційний і водночас глибоко змістовний захід, який п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пісочне печиво, що пахне дитинством, турботою та мрією про професію 01 серпня 2025

Ділова гра як практична складова навчального процесу

Із метою підготовки висококваліфікованих фахівців, викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ роблять навчальний процес більш насиченім і цікавим, застосовуючи сучасні активні методи навчання: аналіз і моделювання ситуацій, кейси, ділові ігри, залучаючи представників бізнесу та проводячи заняття на підприємствах. Ось і у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра як практична складова навчального процесу 19 жовтня 2020