Н У Х Т

«DIY_EDU_SPACE» увійшов у топ-100 кращих соціальних проектів України

17 грудня 2018

«DIY_EDU_SPACE» увійшов у топ-100 кращих соціальних проектів України

Нещодавно відбулося урочисте вручення премій Social Project Awards – конкурсу, що популяризує соціальні проекти і соціальні інновації, створені талановитими громадськими діячами, які формують майбутнє країни.

Організатори конкурсного відбору на здобуття премії – громадська організація «Нове Майбутнє» та журнал «PROactive»; генеральний партнер премії – Міністерство молоді та спорту України, а титульними партнерами є «Цитрус», Компанія «Moto CMS» та ще 12.

На конкурс був представлений проект викладачів фахових дисциплін Вінницького коледжу нашого університету Сергія Петровича та Руслана Тичука «DIY_EDU_SPACE», який зайняв 3 місце у номінації «Освіта» та увійшов у топ-100 кращих соціальних проектів України 2018 року.

Мета проекту «DIY_EDU_SPACE» полягає, насамперед, у підвищенні інтересу студентів до вивчення фізики та інших технічних дисциплін через використання робототехніки та лайфхаків в автоматизації освітнього простору (на прикладі СМАРТ-кабінету фізики, що функціонує у коледжі), а також в автоматизації побутових пристроїв і елементів інтер’єру кімнат. Причому досвід створення СМАРТ-простору з дешевих електронних елементів на основі платформи ARDUINO автори розповсюджують для всіх зацікавлених: вищих освітніх закладів,  шкіл, для використання у побуті  тощо.

Визнання внеску викладачів Вінницького коледжу НУХТ у розвиток соціальних ініціатив України підтверджує диплом і відзнака премії Social Project Awards за проект «DIY_EDU_SPACE». 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

16-17 квітня у міжзоряну подорож вирушив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), адже самі у ці дні відбувся VII Кулінарний конкурс, що мав назву «Автостопом по Галактиці. Система планет ГРТБ». Цього року свої кулінарні майстер-класи представляли три команди – «KOSMOтуристики» (1-й курс спеціальності «Туризм»), «Екіпаж Земл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 квітня 2019

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 01 жовтня 2020

Флешмоб до Дня Незалежності

Кафедра маркетингу з нагоди Дня Незалежності України провела флешмоб «Разом ми сильні» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України, як державною, так і народною. Світлини були опубліковані на сторінках соціальних мереж кафедри.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до Дня Незалежності 25 серпня 2022

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія. Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 19 грудня 2022