Н У Х Т

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

28 жовтня 2020

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

Комунікативні навики є одними із найважливіших у роботі співробітників любої компанії, а вміння подолати бар’єри у спілкуванні та встановити міцний міжособистісний контакт є актуальним як для студентського колективу, так і на роботі. Та здатність налагоджувати комунікацію не дається від народження, а потребує постійних тренувань.

От і студенти-біотехнологи продовжують саморозвиватися. У цьому їм вже вкотре допоміг бізнес-тренер LLC TRIGLAV INTERNATIONAL (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM) Євгеній Куджоян на майстер-класі «Вчимося комунікувати», який проходив у вигляді діалогу.

Спікер окреслив різні проблеми комунікації та взаємостосунки між людьми. Таким чином, здобувачі отримали відповіді на питання: «Як позбавитися хвилювання при розмові?», «Жести невербальної розмови», «Як розмовляти з людиною, яка постійно перебиває?» та багато інших.

Також учасники тренінгу мали змогу дізнатися про сферу діяльності самого Євгена. Він поділився своїм досвідом комунікацій і вирішення деяких проблемних питань, а також дав декілька порад щодо покращення своїх здібностей у спілкуванні.

Не зважаючи на обмеження в часі, здобувачі разом із Євгеном розібрали досить значущі питання стосунків між людьми, як у трудовій діяльності, так і у особистому житті. Велику увагу приділили вербальним і невербальним інструментам спілкування.

Питання, порушені тренером, виявилися настільки цікавими, що студенти проявили ініціативу щодо продовження цього майстер-класу, оскільки тема велика та важлива для всіх, як для отримання важливого досвіду комунікативності, так і для використання даних навичок у майбутньому. Удосконалюючи свій підхід до комунікації, можна досягти великого успіху!

Здобувачі вдячні Євгенію Куджояну за такий чудовий та інформативний підхід до майстер-класу та чекають на наступну зустріч. Окрему щиру подяку вони висловили модераторам заходу, успішним випускницям кафедри біотехнології і мікробіології Наталії Корх та Альоні Дехтяренко.

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ІІ (фінальний) тур ІІ загальноміського турніру «Шкільна кулінарна ліга» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Івано-Франківська. Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви – «Овочево-фруктова композиція» і «Зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 грудня 2018

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування

Усім, хто і в режимі воєнного стану продовжує вдосконалювати навички і саморозвиватися стануть у нагоді ці платформи: Сoursera – на цій онлайн-платформі розміщені понад дві тисячі курсів за більше ніж 180 спеціалізаціями на 4 освітніх рівнях, тут можна навчатися та отримувати кредити 149 провідних університетів світу – партнерів Coursera. У разі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні ресурси щодо психологічної підтримки, навчання та інформування 01 квітня 2022

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»

21 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів у рамках дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю» відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичними знаннями ділиться аудиторка системи управління якістю ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес» 22 жовтня 2024

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»!

Здоров’я – то найбільший скарб людини. Тому проблема збереження здоров’я і життя працівників має особливе значення на кожному підприємстві. Характерною особливістю сучасного бізнесу в Україні є робота в умовах, що не відповідають нормативним документам. Фахівці фіксують наявність шкідливих і небезпечних умов праці, ненормований робочий день, невідп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога нашої студентки у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»! 29 квітня 2020