Н У Х Т

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

28 жовтня 2020

Вчимося комунікувати, або як бути впевненим співрозмовником

Комунікативні навики є одними із найважливіших у роботі співробітників любої компанії, а вміння подолати бар’єри у спілкуванні та встановити міцний міжособистісний контакт є актуальним як для студентського колективу, так і на роботі. Та здатність налагоджувати комунікацію не дається від народження, а потребує постійних тренувань.

От і студенти-біотехнологи продовжують саморозвиватися. У цьому їм вже вкотре допоміг бізнес-тренер LLC TRIGLAV INTERNATIONAL (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM) Євгеній Куджоян на майстер-класі «Вчимося комунікувати», який проходив у вигляді діалогу.

Спікер окреслив різні проблеми комунікації та взаємостосунки між людьми. Таким чином, здобувачі отримали відповіді на питання: «Як позбавитися хвилювання при розмові?», «Жести невербальної розмови», «Як розмовляти з людиною, яка постійно перебиває?» та багато інших.

Також учасники тренінгу мали змогу дізнатися про сферу діяльності самого Євгена. Він поділився своїм досвідом комунікацій і вирішення деяких проблемних питань, а також дав декілька порад щодо покращення своїх здібностей у спілкуванні.

Не зважаючи на обмеження в часі, здобувачі разом із Євгеном розібрали досить значущі питання стосунків між людьми, як у трудовій діяльності, так і у особистому житті. Велику увагу приділили вербальним і невербальним інструментам спілкування.

Питання, порушені тренером, виявилися настільки цікавими, що студенти проявили ініціативу щодо продовження цього майстер-класу, оскільки тема велика та важлива для всіх, як для отримання важливого досвіду комунікативності, так і для використання даних навичок у майбутньому. Удосконалюючи свій підхід до комунікації, можна досягти великого успіху!

Здобувачі вдячні Євгенію Куджояну за такий чудовий та інформативний підхід до майстер-класу та чекають на наступну зустріч. Окрему щиру подяку вони висловили модераторам заходу, успішним випускницям кафедри біотехнології і мікробіології Наталії Корх та Альоні Дехтяренко.

Опублікований: 28-10-2020
Читайте також:
Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг». Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти 15 лютого 2017

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» відбувся 16-18 травня 2018 р. на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». У конкурсі взяли участь студенти з понад 50 провідних вищих навчальних закладів України, в яких готують фахівців за спеціальністю «Облік і опод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» 23 травня 2018

Українське слово мовами народів світу

У 2022 році, котрий майже від самого його початку затьмарило повномасштабне російське вторгнення, – несподіваний інтерес у всьому світі пробудився до України. Захоплення стійкістю і мужністю наших Збройних Сил, схвилювання від перемоги «Стефанії-мами» у виконанні гурту «Kalush Orchestra» на Євробаченні у Турині, повсюдні велелюдні акції на підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українське слово мовами народів світу 02 червня 2022

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

У рамках вивчення дисципліни «HR-навігатор» до здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала Яна Бокотько, сертифікована експертка з гостинності всесвітньовідомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Ця управлінська позиція була введена в компанії із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food 22 вересня 2021