Н У Х Т

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

30 квітня 2021

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування.

Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний здобувач презентував своїм друзям результати власних досліджень.

Розпочали обговорення майбутні рекламісти, поділившись із колегами-маркетологами цікавими фактами: які тренди в рекламі турпродукту є найбільш актуальними, як вплинула на просування турів пандемія COVID 2019 та які прийоми в рекламі допомогли туроператорам подолати кризу. А ще студентки провели порівняльний аналіз української та закордонної реклами турпродукту, виявивши проблемні точки та запропонувавши напрями їх усунення. Приємним було те, що здобувачі показали високий рівень софт-скіллс, адже дослідження здійснювалось у формі командної роботи.

Далі слово підхопили маркетологи, представивши візуальні приклади незвичних архітектурних рішень закладів розміщення, інноваційні технології екоготелів, підходи до індивідуалізації послуг, 7 чуттєвих нот гостинності та ще багато цікавого! Особливо запам’яталося дослідження SMM у ресторанному бізнесі та порівняння двох блогів закладів харчування.

Викладачі вдячні своїм вихованцям за активність, практичний підхід до реклами та маркетингу і високий рівень софт-скіллс!

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест

23 квітня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ вперше відбулася інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест, яку у рамках  тижня ЦК дисципліни математичної та природничонаукової підготовки організували і провели викладачі Тетяна Гриценко та Людмила Гречихіна. Студенти І курсу із задоволенням виконували завдання, вказані у маршрутних ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра «Фізико-математичний» квест 23 квітня 2018

Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів

16 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття асистента кафедри Марії Янчик з дисципліни вільного вибору студентів «Основи сенсорного аналізу» для студентів другого курсу напряму підготовки  «Харчові технології». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лабораторного заняття «Методи пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття на кафедрі експертизи харчових продуктів 17 березня 2018

Одіссея до глибин космосу на Дні Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

22 листопада на родинне свято – День Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого – до актової зали університету зібралася дружна інститутська сім’я й численні гості – адміністрація, викладачі, співробітники інших інститутів і факультетів університеті, випускники минулих років. Цього разу інститутські митці запросили у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одіссея до глибин космосу на Дні Навчально-наукового інженерно технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 23 листопада 2018