Н У Х Т

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

30 квітня 2021

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування.

Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний здобувач презентував своїм друзям результати власних досліджень.

Розпочали обговорення майбутні рекламісти, поділившись із колегами-маркетологами цікавими фактами: які тренди в рекламі турпродукту є найбільш актуальними, як вплинула на просування турів пандемія COVID 2019 та які прийоми в рекламі допомогли туроператорам подолати кризу. А ще студентки провели порівняльний аналіз української та закордонної реклами турпродукту, виявивши проблемні точки та запропонувавши напрями їх усунення. Приємним було те, що здобувачі показали високий рівень софт-скіллс, адже дослідження здійснювалось у формі командної роботи.

Далі слово підхопили маркетологи, представивши візуальні приклади незвичних архітектурних рішень закладів розміщення, інноваційні технології екоготелів, підходи до індивідуалізації послуг, 7 чуттєвих нот гостинності та ще багато цікавого! Особливо запам’яталося дослідження SMM у ресторанному бізнесі та порівняння двох блогів закладів харчування.

Викладачі вдячні своїм вихованцям за активність, практичний підхід до реклами та маркетингу і високий рівень софт-скіллс!

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Експерти розпочали захисти англійською мовою

Цьогоріч на кафедрі експертизи харчових продуктів захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти розпочалися з доповіді Марії Дибченко англійською мовою. Здобувачка впевне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти розпочали захисти англійською мовою 11 червня 2025

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету знайомлять з інформаційним забезпеченням навчальних дисциплін

18 квітня у науковому читальному залі бібліотеки відбувся круглий стіл «Інформаційне забезпечення навчальних дисциплін». Доповідач Олена Рудовська на практиці познайомила з перевагами використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі, продемонструвала пошук літератури по дисциплінах, завантаження повнотекстової навчальної літерат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету знайомлять з інформаційним забезпеченням навчальних дисциплін 19 квітня 2018

День вступника НУХТ – дружній діалог про майбутнє

Уже скоро розпочнеться реєстрація на національний мультипредметний тест (НМТ), а там залишиться зовсім обмаль часу до початку вступної кампанії 2025 року, тож майбутні вступники проявляють неабияку активність у пошуках закладу вищої освіти з якісною підготовкою фахівців. Наш університет не тільки пропонує надзвичайно широкий спектр спеціальностей,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ – дружній діалог про майбутнє 25 січня 2025

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітала випускниця Анастасія Бондаренко, яка після завершення навчання за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум» 19 квітня 2021