Н У Х Т

НАН України оголосила конкурси на здобуття нагород за 2021 рік

13 липня 2021

НАН України оголосила конкурси на здобуття нагород за 2021 рік

Національна академія наук України оголосила конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І. Вернадського НАН України, премій імені видатних учених України, а також премій для молодих учених і студентів закладів вищої освіти за кращі наукові роботи, що присуджуються НАН України у 2021 році.

Нагадаємо, що наші викладачі й здобувачі освіти брали участь у цих конкурсах, і їх наукові роботи неодноразово визнавалися кращими. Тож бажаємо наснаги й перемоги науковцям НУХТ, що братимуть участь у конкурсах НАН України цього року! 

Опублікований: 13-07-2021
Читайте також:
Знайомство магістрантів-біотехнологів із наукометричними базами Scopus та Web of Science

Немає межі досконалості. Такого принципу притримуються наші магістранти. Після отримання звання бакалавра, здавалось би, виникати питань щодо пошуку необхідної літератури не повинно. Але навіть в такій, на перший погляд, доволі легкій сфері є свої секрети та можливості, про які звичайний користувач може і не здогадуватися. Можливо знання, де саме з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів-біотехнологів із наукометричними базами Scopus та Web of Science 27 вересня 2021

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021

До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи

27 січня 2022 року відбулася панельна сесія UNICA-Eutopia щодо питань дослідницької етики, в якій взяли участь викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Ірина Корецька, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистентка Ганна Березова та кафедри готельно-ресторанної спр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи 28 січня 2022

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв продовжують читати цикли лекцій і дискутувати зі здобувачами освіти фахових коледжів. Цього разу на зв’язку знову давній партнер кафедри Бердичівський коледж промисловості, економіки і права, і наші фахівці презентували здобувачам дві цікаві теми, що стосуються інноваційного о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу 28 грудня 2021