Н У Х Т

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розширює профорієнтацію на Київщині

14 травня 2024

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розширює профорієнтацію на Київщині

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала Іванківський ліцей №2 Іванківської селищної ради Вишгородського району.

Викладачка познайомила учнів одинадцятих класів з університетом та продемонструвала їм широкий спектр кар'єрних можливостей, які відкриваються перед випускниками НУХТ. Її візит став ідеальною нагодою для учнів ліцею одержати відповіді на свої запитання та отримати нові ідеї на майбутнє.

Так, учнів особливо зацікавив той факт, що здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка мають можливість проходити стажування у провідних готелях і ресторанах України та за кордоном, що дозволяє здобути цінний досвід роботи в реальних умовах. До того ж, здобувачі освіти мають змогу брати участь у міжнародних конкурсах і бізнес-проєктах. Також старшокласники звернули увагу на забезпечення навчального процесу сучасними лабораторіями та обладнанням, що дозволяє отримувати практичні навички на високому рівні.

Ліцеїсти впевнилися, що обираючи наш університет, студенти отримують не лише якісну освіту, а й поглиблені знання та практичний досвід, які допоможуть їм зростати професіонально, розвивати таланти та навички, щоб підготуватися до успішної кар'єри.

Опублікований: 14-05-2024
Читайте також:
Цікаві інтернет-технології на практичних заняттях студентів-біотехнологів

Практичні роботи з дисципліни «Природоохоронні біотехнології» студенти 4 курсу звикли проводити в незвичній формі, тому що так не буває нудно і важлива інформація сприймається краще. Для кращого засвоєння матеріалу студенти групи БТ-4-2 використали цікаву та розвиваючу інтернет-платформу KAHOOТ, яка допомагає не тільки перевірити засвоєний матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві інтернет-технології на практичних заняттях студентів-біотехнологів 25 листопада 2019

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками

Наші викладачі – відомі у своїх галузях фахівці та експерти, тому часто їх запрошують до складу різноманітних експертних груп і фахових журі, а також залучають до практичної підготовки та підвищення кваліфікації виробничників. Ось і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, докторка технічних наук Марина Білько є постійним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками 05 серпня 2022

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом неурядової організації «Українська асоціація аюрведа-йога». Діяльність асоціації спрямована на гармонізацію аюрведичної концепції здоров’я відповідно до умов життя в Україні, розвиток та популяризацію аюрведичної науки в країні. Розширення співпраці кафедри в межах асоціації сприятиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 квітня 2023

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів

Здобувачі освіти кафедри маркетингу набувають скіли, що розширюють світогляд маркетолога та можливості працевлаштування. Нещодавно студенти спеціальностей «Маркетинг» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися за віртуальним круглим столом, щоб обговорити маркетингові мейнстріми у сфері гостинності. Кожний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми у сфері гостинності від маркетологів і журналістів 30 квітня 2021