Н У Х Т

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

01 листопада 2021

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий».

Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації модних показів: забезпечували прийом-зустріч учасників і гостей, їх навігацію за локаціями і розсадження, допомагали командам брендів, відповідальними координаторами яких вони були, у вирішенні поточних питань і контролювали дотримання ними таймінгу, слідкували за черговістю дефіле, перебігом конференцій із цифровізації моди та іншими організаційними моментами, що передбачалися сценарієм. Дехто навіть спробував себе в ролі моделі на подіумі, як то магістрантка Анна Горлінська. 

Цьогоріч JFW був присвячений 30-річчю незалежності України. Символічним став стартовий показ автентичних національних костюмів із різних куточків країни «Ген-код: Берегиня», а також інклюзивний перформанс епатажного українського дизайнера Олексія Залевського з колекцією «НЕЗАЛЕЖНІ», в якому поряд із відомими спортсменами і акторами взяли участь люди з інвалідністю та воїни ООС. Ведучими заходу вже традиційно стали Григорій Решетнік і Марися Горобець.

Наші менеджери персоналу опинились у вирі подій: понад півтисячі моделей, покази 20 українських та іноземних дизайнерів, музичні виступи відомих артистів (гурти Kalush і Dacha Bracha, Анна Трінчер), виставки художніх інсталяцій, автограф-сесії, інтерактивні конференції. За їх власним твердженням, за зовнішньою бездоганністю світу моди та яскравим fashion-шоу насправді приховується титанічна праця і грамотний підхід організаторів JFW, а власне стажування дало змогу отримати навики командної роботи і тайм-менеджменту, розвинути комунікаційні здібності і стресостійкість, адже жодний модний показ не обходиться без форс-мажорів, старанно прихованих за лаштунками.

Зауважимо, що JFW відбувся із дотриманням усіх карантинних обмежень до відвідувачів і задіяних осіб, а також правил безпеки при проведенні масових заходів в умовах пандемії COVID-19.

Кафедра економіки праці та менеджменту вдячна фундаторці Junior Fashion Week, пані Наталії Коваленко за вже вкотре надану можливість здобувачам освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» долучитися до професійної команди її проєкту, а наші здобувачі – за шалений досвід у сфері менеджменту креативних індустрій і неймовірні враження.

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Традиційно, згідно з навчальним планом здобувачі четвертого курсу та другого курсу зі скороченим терміном навчання освітнього ступеню «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» денної форми навчання наприкінці вересня звітують про проходження виробничої практики у провідних закладах  сто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 жовтня 2021

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі 06 вересня 2021

Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 вересня 2021 р. на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віти Цирульнікової і відповідальної від кафедри готельно-ресторанної справи за практичну підготовку Олени Шидловської до освітнього онлайн-простору нашого університету завітали стейкхолдери індустрії гостинності. На відеозв’язку з одного з кращих в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як бути лідером світової індустрії гостинності дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 30 вересня 2021

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Триває вступна кампанія-2022. 23 серпня – останній день подання заяв вступниками на бюджет для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Після цього заяву можна буде подати тільки на контракт. Продовжується приймання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр». Воно триватиме до 23 серпня для тих, хто вступає за результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 22 серпня 2022