Н У Х Т

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

01 листопада 2021

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий».

Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації модних показів: забезпечували прийом-зустріч учасників і гостей, їх навігацію за локаціями і розсадження, допомагали командам брендів, відповідальними координаторами яких вони були, у вирішенні поточних питань і контролювали дотримання ними таймінгу, слідкували за черговістю дефіле, перебігом конференцій із цифровізації моди та іншими організаційними моментами, що передбачалися сценарієм. Дехто навіть спробував себе в ролі моделі на подіумі, як то магістрантка Анна Горлінська. 

Цьогоріч JFW був присвячений 30-річчю незалежності України. Символічним став стартовий показ автентичних національних костюмів із різних куточків країни «Ген-код: Берегиня», а також інклюзивний перформанс епатажного українського дизайнера Олексія Залевського з колекцією «НЕЗАЛЕЖНІ», в якому поряд із відомими спортсменами і акторами взяли участь люди з інвалідністю та воїни ООС. Ведучими заходу вже традиційно стали Григорій Решетнік і Марися Горобець.

Наші менеджери персоналу опинились у вирі подій: понад півтисячі моделей, покази 20 українських та іноземних дизайнерів, музичні виступи відомих артистів (гурти Kalush і Dacha Bracha, Анна Трінчер), виставки художніх інсталяцій, автограф-сесії, інтерактивні конференції. За їх власним твердженням, за зовнішньою бездоганністю світу моди та яскравим fashion-шоу насправді приховується титанічна праця і грамотний підхід організаторів JFW, а власне стажування дало змогу отримати навики командної роботи і тайм-менеджменту, розвинути комунікаційні здібності і стресостійкість, адже жодний модний показ не обходиться без форс-мажорів, старанно прихованих за лаштунками.

Зауважимо, що JFW відбувся із дотриманням усіх карантинних обмежень до відвідувачів і задіяних осіб, а також правил безпеки при проведенні масових заходів в умовах пандемії COVID-19.

Кафедра економіки праці та менеджменту вдячна фундаторці Junior Fashion Week, пані Наталії Коваленко за вже вкотре надану можливість здобувачам освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» долучитися до професійної команди її проєкту, а наші здобувачі – за шалений досвід у сфері менеджменту креативних індустрій і неймовірні враження.

Опублікований: 01-11-2021
Читайте також:
Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся гостьовий online-лекторій «Аудит – ефективний інструмент верифікації систем менеджменту якості та харчової безпеки в закладах готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікерка – міжнародна провідна аудиторка систем менеджменту якості та харчової безпеки швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Системний підхід до управління якістю продукції та послуг опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2021

Майбутні доктори філософії опановують викладацьку практику

Педагогічна практика є ключовим етапом підготовки аспірантів, який допомагає їм розвивати навички викладання та застосовувати теоретичні знання на практиці. У рамках цього процесу аспірант кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Бондарчук прочитав лекцію на тему «Різальні робочі органи» з дисципліни «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії опановують викладацьку практику 04 березня 2025

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води

18 березня 2024 року відбулася відкрита лекція к.т.н., доцентки кафедри технології цукру і підготовки води Світлани Шульги з дисципліни «Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів» для здобувачів другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води 18 березня 2024

Професіонали в обслуговуванні

На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали в обслуговуванні 05 січня 2021