Н У Х Т

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру

04 листопада 2022

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру

За ініціативи й підтримки Ради ректорів Київського вузівського центру вийшла друком колективна монографія «Шляхи розвитку закладів вищої освіти в новій соціальній реальності», присвячена питанням організації вищої освіти, інноваційних перетворень і забезпечення якості вищої освіти, висвітленню досвіду закладів вищої освіти з формування конкурентоспроможності фахівців нового типу, що мають спектр компетенцій, адекватних запитам суспільства.

Два розділи монографії «Досвід запровадження Міждисциплінарної освітньої програми «lean-виробництво харчової продукції» і «Збереження здоров’я в умовах пандемії» підготовлені ректором нашого університету Олександром Шевченком у співавторстві з викладачами Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ.

У розділі «Досвід запровадження Міждисциплінарної освітньої програми «lean-виробництво харчової продукції» проаналізовано та узагальнено практичний досвід розроблення і впровадження першої міждисциплінарної освітньо-наукової програми в нашому університеті.

Розділ «Збереження здоров’я в умовах пандемії» переконливо доводить, що найефективнішим профілактичним і лікувальним заходом є харчування, що має в основі нові продукти функціонального спрямування, біокомпоненти яких здатні і захистити організм людини від несприятливих фізичних і психологічних чинників, і мобілізувати природні захисні сили організму. Розробленням таких харчових продуктів займаються науковці, здобувачі освіти та випускники кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету.

Безумовно цікавими і різноплановими є інші розділи видання, підготовлені керівниками й науковцями провідних закладів вищої освіти.

Монографія буде корисною науковцям, викладачам, здобувачам освіти, а також усім, хто цікавиться сучасними проблемами вищої освіти.

Опублікований: 04-11-2022
Читайте також:
Нове поповнення магістрів з біотехнологій та біоінженерії

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися цьогорічні засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «магістр» здобувачами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Плідно працювали всі – здобувачі проводили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів з біотехнологій та біоінженерії 19 грудня 2024

Нові перемоги збірної НУХТ з футзалу

Чоловіча збірна університету з футзалу продовжує здобувати перемоги, радуючи вболівальників й стрімко рухаючись до вершин турнірних таблиць. У рамках 10-го туру Вищої футзальної ліги ФАСК наші збірники зустрічалися з командою Інституту кримінально-виконавчої служби (ІКВС). Після поразки команди НПУ ім. Драгоманова в матчі з «Політехніком», нашій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги збірної НУХТ з футзалу 27 лютого 2018

Змістовна зустріч з батьками школярів

19 вересня 2024 року у школі № 170 І-ІІІ ступенів Оболонського району м. Києва відбулися батьківські збори учнів старших класів. Привітати батьків вчителі школи запросили саме наш університет. Методистка Підготовчого відділення Маргарита Панасевич разом із завідувачем кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, д.т.н. проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовна зустріч з батьками школярів 20 вересня 2024

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові

22 лютого 2017 року фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій та вакансій Фастівського міськрайонного центру зайнятості. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл міста та району, студенти Фастівського ЦПТО та Фастівського автомобільно-дорожнього технікуму. Представник кафедри технології оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові 23 лютого 2017