Н У Х Т

Профорієнтаційні заходи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

04 жовтня 2018

Профорієнтаційні заходи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

В умовах розвитку нових напрямків на ринку праці виникає необхідність роз’яснювальної роботи щодо професій, які є актуальними в нашій державі. Щоб запобігти помилок у виборі професії, необхідна психологічно і педагогічно доцільна, систематична робота з профорієнтації з учнівською молоддю, адже старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах.

Саме тому у рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали навчальні заклади м. Києва та Київської області. Вони завітали до старшокласників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 78, ЗСШ № 40 з поглибленим вивченням німецької мови, гімназії №59 імені О.М. Бойченка, Навчально-виховного комплексу № 8 міста Бровари, Боярської ЗОШ №3, НВК №30 «Еконад», гімназії «Потенціал», спеціалізованої школи №131 з поглибленим вивченням іноземних мов, ЗОШ № 101, ЗОШ з поглибленим вивченням російської мови №96 ім. О. К. Антонова.

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розказали учням про переваги навчання нашому виші і, зокрема в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Наголосили, що фахівці з економіки підприємств, менеджменту, обліку, фінансів, маркетингу, управління персоналом, реклами і зв’язків з громадськість зараз стабільно користуються великим попитом на ринку праці. Безперервна комп’ютерна підготовка та велика увага, яка приділяється вивченню іноземних мов, забезпечує успішне працевлаштування наших випускників.

Також наші фахівці довели до відома всю необхідну інформацію щодо Дня відкритих дверей. Особлива увага  була акцентована на програмі заходу, який відбудеться 6 жовтня та майстер-класах, які допоможуть вступникам обрати майбутню професію.

 Також наглядна інформація про університет була розміщена на дошці оголошень кожної школи та роздані запрошення на День відкритих дверей.

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 лютого 2022

Підкорюємо хмари

Google надає безкоштовний доступ закладам вищої освіти до Google Cloud Skills Boost – програми для розвитку навичок у сфері хмарних технологій. Здобувачі освіти й викладачі матимуть доступ до курсів із хмарної інженерії, аналітики даних, кібербезпеки та генеративного ШІ. Учасники нової програми, ініційованої МОН, отримають безплатний доступ до пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо хмари 15 серпня 2024

Національний день дівчат у технологіях-2023: роль STEM та жінок у відбудові України

11 жовтня, у Міжнародний день дівчат, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine) в межах ініціативи «Дівчата STEM» провів «Національний день дівчат у технологіях 2023». Національний День дівчат у технологіях – щорічна подія, під час якої дівчата мають змогу відвідати STEM-компанії, познайомитися з їхньою діяльністю та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національний день дівчат у технологіях-2023: роль STEM та жінок у відбудові України 13 жовтня 2023

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023