Н У Х Т

Профорієнтаційні заходи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

04 жовтня 2018

Профорієнтаційні заходи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

В умовах розвитку нових напрямків на ринку праці виникає необхідність роз’яснювальної роботи щодо професій, які є актуальними в нашій державі. Щоб запобігти помилок у виборі професії, необхідна психологічно і педагогічно доцільна, систематична робота з профорієнтації з учнівською молоддю, адже старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах.

Саме тому у рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали навчальні заклади м. Києва та Київської області. Вони завітали до старшокласників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 78, ЗСШ № 40 з поглибленим вивченням німецької мови, гімназії №59 імені О.М. Бойченка, Навчально-виховного комплексу № 8 міста Бровари, Боярської ЗОШ №3, НВК №30 «Еконад», гімназії «Потенціал», спеціалізованої школи №131 з поглибленим вивченням іноземних мов, ЗОШ № 101, ЗОШ з поглибленим вивченням російської мови №96 ім. О. К. Антонова.

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розказали учням про переваги навчання нашому виші і, зокрема в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Наголосили, що фахівці з економіки підприємств, менеджменту, обліку, фінансів, маркетингу, управління персоналом, реклами і зв’язків з громадськість зараз стабільно користуються великим попитом на ринку праці. Безперервна комп’ютерна підготовка та велика увага, яка приділяється вивченню іноземних мов, забезпечує успішне працевлаштування наших випускників.

Також наші фахівці довели до відома всю необхідну інформацію щодо Дня відкритих дверей. Особлива увага  була акцентована на програмі заходу, який відбудеться 6 жовтня та майстер-класах, які допоможуть вступникам обрати майбутню професію.

 Також наглядна інформація про університет була розміщена на дошці оголошень кожної школи та роздані запрошення на День відкритих дверей.

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Перші враження четвертокурсників-біотехнологів від фармацевтичного підприємства

Виробнича практика – важлива складова навчального процесу, яка дає можливість зануритись у реальне професійне життя й «прокачати» навички, отримані в університеті. Цього року здобувачки-біотехнологи 4 курсу бакалаврату Анастасія Охмакевич, Вероніка Тромпак, Ольга Іванець та Юлія Михальська проходять практику в дослідно-впроваджувальній лабораторії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші враження четвертокурсників-біотехнологів від фармацевтичного підприємства 24 січня 2023

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови

17 серпня 2023 року у Київській міській державній адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Традиційно нагородження було приурочене до Міжнародного дня молоді. Відзнаки обдарованій і активній молоді вручив особисто Київськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови 01 вересня 2023

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 січня 2021