Н У Х Т

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України»

09 вересня 2022

Викладачі кафедри маркетингу співпрацюють з ГО «Об’єднання маркетологів України»

Викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Ірина Бойко, Лариса Капінус, Світлана Ткачук, Катерина Семененко, Ольга Лелека, Ірина Ніколаєнко, Лілія Минко отримали посвідчення членів Громадської організації «Об’єднання маркетологів України», що охоплює 14 територіальних осередків зі всієї країни, представників закладів вищої освіти в галузі маркетингу та лідерів сучасного міжнародного бізнесу.

Основною метою діяльності організації є сприяння розвитку та популяризації маркетингу в Україні, об’єднання зусиль членів ГО «ОМУ» для захисту професійних, соціально-економічних, наукових та інших інтересів.

Викладачі кафедри маркетингу прагнуть до постійного саморозвитку, тому доєднавшись до цієї Організації на пільгових умовах, вони зможуть відвідувати бізнес-тренінги за участю відомих експертів-консультантів і представників бізнесу; розширювати знання в процесі міжособистісного спілкування з професіоналами та колегами з питань управління сучасним бізнесом у рамках проведення бізнес-форумів, науково-практичних конференцій, круглих столів, онлайн-дискусій; брати участь у проєктах, що фінансуються за рахунок міжнародних грантів; стажуватися на провідних кафедрах; сприяти лобіюванню інтересів сучасного бізнесу в органах державної влади та ЗМІ.

Обмін досвідом і моделями підготовки фахівців з маркетингу, яких вимагає сучасний ринок, дозволять викладачам кафедри маркетингу ще якісніше формувати у здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» професійні компетенції та навички. Адже підготовка маркетологів нової генерації вимагає сучасних спеціальних знань викладачів в області маркетингу та практичного досвіду, яким діляться представники бізнес-організацій із викладацьким складом кафедри маркетингу НУХТ.

Опублікований: 09-09-2022
Читайте також:
Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ

4 листопада магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на своїх лабораторних заняттях разом із асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали Проблемну наукову-дослідну лабораторію НУХТ. Здобувачі ознайомилися із сучасним обладнанням – спектро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри експертизи харчових продуктів і ПНДЛ 05 листопада 2024

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП

Здобувачі третього та четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів Світланою Усатюк, Анастасією Божко, Оксаною Петрушою та Оксаною Мельник відвідали День Якості в Кулінарному Центрі ТОВ «МХП». Здобувачі мали можливість ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП 26 листопада 2024

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології. Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів 02 грудня 2024

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «FinTech Soft-landing», організованого за підтримки Erasmus Centre for Entrepreneurship і присвяченого сучасним тенденціям у сфері фінансових технологій та їхньому впливу на освіту й бізнес. Захід мав на меті надати учасникам глибоке розуміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 березня 2025