Н У Х Т

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

01 червня 2020

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу дистанційно відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Zoom були розглянуті проблемні питання сфери обслуговування за такими секціями: інновації та тренди готельної і ресторанної сфери; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери; worldwide experience in hotel and restaurant business; маркетинг і менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі і туризмі; сучасні тенденції виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства; інноваційні технології продукції ресторанного господарства і харчової промисловості; розвиток економічних систем на ринку міжнародного туризму і готельно-ресторанного бізнесу.

Крім науковців нашого університету, у роботі конференції брали участь співробітники 31 освітньої установи не тільки з різних куточків України, а й з Італії. Зокрема, були представлені навчальні та галузеві заклади: Institute «Tecnico  Superiore per le Nuove Tecnologie della Vita», Bergamo-Milano, готельно-ресторанний комплекс «MOREWELL» (Київська область), Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ, Миколаївський національний аграрний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет фізичного виховання і спорту України, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Університет митної справи та фінансів (м. Дніпро),  Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Львівський торговельно-економічний університет, Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ, Одеська національна академія харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, Луцький національний технічний університет, Одеський національний морський університет, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Львівський інститут економіки і туризму, Інститут інженерної термофізики НАН України, Львівський державний університет фізичної культури імені І. Боберського, Київський національний торговельно-економічний університет, Уманський національний університет садівництва, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Сумський національний аграрний університет, Київський національний університет культури і мистецтв, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

Організатори щиро вдячні всім науковцям, які взяли участь у роботі ІХ Всеукраїнської науково-практична-конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

З матеріалами конференції можна ознайомитися на офіційному сайті НУХТ за посиланням https://drive.google.com/file/d/113HEjLt38RtrKX2yCckjaaWcF3Xs_xfo/view

 

Опублікований: 01-06-2020
Читайте також:
Феєричний День факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

25 травня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрічав гостей. Біля актової зали університету впродовж дня була облаштована фотозона, де кожний бажаючий міг сфотографуватися чи зробити селфі. А потужний вибух емоцій, нестримного гумору, артистизму й несподіваних поворотів чекав на гостей Дня факультету у залі, де факультетські ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричний День факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 25 травня 2018

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що з усіх питань щодо вступу до університету проконсультуватися, а також отримати допомогу у створенні електронних кабінетів і поданні заяв на вступ можна у відбіркових комісіях навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Крім того, відбіркові комісії приймають заяви і документи у паперовій формі в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває робота відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 19 липня 2021

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів

Десята, ювілейна Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів – провідних учених, фахівців, представників бізнесу, студентів і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Традиційно, конференція працювала у Міжнародному виставкому центрі в рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів» знову зібрала друзів 21 вересня 2021

Насичене засідання вченої ради університету

27 лютого відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією голова ради, ректор Анатолій Українець розпочав його з урочистостей. Оплесками привітали членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, а також завідувачку відділу аспірантури і докторантури Наталію Касаткіну, якій була вручена Почесна грамота, і доцента кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене засідання вченої ради університету 27 лютого 2020