Н У Х Т

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

14 квітня 2025

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

У межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2024-2025 навчального року, аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Рибачук (наукова керівниця – д.т.н., професорка Ірина Шевченко) провів заняття на тему «Вимоги міжнародних стандартів щодо безпечності харчових продуктів» у межах дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості» для збірної академічної групи бакалаврів третього курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Аспірант багато уваги приділив забезпеченню якості та безпечності продуктів харчування на підставі дотримання вимог міжнародних і національних стандартів, законодавчих актів Європейського союзу та чинних нормативних документів України.

Олег Рибачук також розповів здобувачам про можливі перспективи їх професійного зростання як фахівців м’ясопереробної галузі.

Лекційно-практичне заняття було представлене на достатньо високому науково-методичному рівні. Бажаємо подальших успіхів нашим здобувачам освітнього ступеня «Доктор філософії»!

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Гостьова лекція компанії «KNESS Energy» для здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбулася гостьова лекція компанії «KNESS Energy», на якій начальниця відділу підбору та розвитку персоналу «KNESS Group» Анастасія Горондова поділилася інформацією щодо структури компанії і головних завдань, розкрила перспективи її розвитку та розповіла про доступні вакансії. Компанія «KNESS Energy...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція компанії «KNESS Energy» для здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 28 жовтня 2024

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці

Здобувач групи БТ-2-1 факультету біотехнології т екологічного контролю Максим Клименко продовжує підкорювати спортивні висоти. Цього разу він посів ІІІ місце в особистому заліку по групі Ч19 за сумою балів на спринтерських дистанціях відкритого чемпіонату м. Києва зі спортивного орієнтування (бігом) на спринтерських дистанціях, присвяченого Дню фіз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивне орієнтування на спринтерській дистанції: чергова медаль в нашій скарбничці 22 вересня 2023

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває!

4 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець і член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський продовжили профорієнтаційний марафон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває! 05 березня 2024