Н У Х Т

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15 травня 2018

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні.

Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної промисловості в Україні та світі, сировину, що використовується для виробництва та асортимент пива. Вони побували у виробничих цехах заводу ПрАТ «Оболонь», де познайомилися з роботою обладнання та розглянули основні технологічні параметри процесів приготування затору, охмелення і бродіння пивного сусла. Найбільші враження відвідувачі отримали у відділі розливу готової продукції.

Візит на підприємство дав змогу студентам краще закріпити теоретичні знання, здобуті під час лекцій.

 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 травня 2019 року – Всесвітній день української вишиванки. Цього дня кожний свідомий українець може долучитися до святкування, прийшовши на роботу, до школи чи коледжу у вишиванці. З нагоди свята у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся танцювальний флешмоб. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх попул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 16 травня 2019

Те, чого не знаєш про сучасну практику на «Дарниці»

Обов’язковою складовою навчального плану в нашому університеті є проходження технологічної практики студентами 4 курсу. Відпрацювання практики відбувається на різних підприємствах. Здобувачі кафедри біотехнології та мікробіології Вікторія Зомчак, Олександра Максимець, Євген Гук, Ірина Ковшар, Катерина Свірська, Олександр Жолобко та Валентин Подолян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Те, чого не знаєш про сучасну практику на «Дарниці» 16 лютого 2021

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять практичну підготовку у кращих 5-зіркових готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії. Практична підготовка є важливою компонентою професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню випускників. Головним завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії 11 вересня 2018