Н У Х Т

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 травня 2019

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 травня 2019 року – Всесвітній день української вишиванки. Цього дня кожний свідомий українець може долучитися до святкування, прийшовши на роботу, до школи чи коледжу у вишиванці.

З нагоди свята у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся танцювальний флешмоб.

Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді.

Українська народна вишиванка – унікальне явище духовно-матеріальної культури нашого народу. Українці свято шанували сорочку. Наші пращури вірили, що вона захищає людину не лише від негоди, а й від ворожих стріл. Вважалося, що сорочка, яка прилягає до тіла має магічну силу, тому є оберегом людини.

Опублікований: 16-05-2019
Читайте також:
Пара-Best-2018

18 квітня 2018 року студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяли участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара-Best». Захід відбувся за ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради уже вшосте. За перемогу у конкурсі змагалися 7 пар, серед яких і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пара-Best-2018 19 квітня 2018

Симуляційна гра з носієм мови

На відкритому занятті завідувачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галини Чередніченко магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вчилися, як проходити співбесіду на англійській мові. Співбесіда англійською – серйозне випробування, адже роботодавець оцінюватиме не лише професійні якості, а й знан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Симуляційна гра з носієм мови 03 листопада 2021

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами

4 грудня 2019 року відразу два асистенти кафедри технології молока і молочних продуктів – випускники аспірантури НУХТ успішно захистили дисертаційні роботи у  спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03. Дисертаційні роботи асистентів Оксани Басс («Удосконалення технології морозива із цукрозамінниками», науковий керівник – д.т.н., проф. Галина Поліщук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорсько-викладацький склад кафедри технології молока і молочних продуктів збагатився двома дипломованими викладачами 10 грудня 2019

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи. Над виконанням окремих розділів фундаментальної роботи "Технології харчових продуктів збалансованого складу з використанням модифікованих жирів" працювали спеціалісти 5 кафедр. Магістрант кафедри теплоенергетики та холо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 27 лютого 2017