Н У Х Т

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

13 березня 2024

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

12 березня 2024 року представник Приймальної комісії НУХТ, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка Олеся Романова відвідали три загальноосвітні заклади міста Біла Церква – Білоцерківський ліцей «МАН», Білоцерківський ліцей-гімназію №12 та Ліцей «Білоцерківський колегіум» .

Під час зустрічей Артем Ущаповський поспілкувався зі здобувачами одинадцятих класів і розповів про структуру університету, переваги навчання, особливості та новації вступної кампанії-2024, а також навів детальну інформацію про освітню програму «Готельно-ресторанна справа», яку він представляє.

Олеся Романова презентувала присутнім освітню програму «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок».

Усі зустрічі були досить активними та плідними, навіть повітряна тривога не завадила майбутнім вступникам отримати ґрунтовні відповіді на питання стосовно вступу до ЗВО у 2024 році.

За результатами зустрічей були окреслені подальші шляхи комунікації та укладено три договори про співпрацю.

Отже пріоритети визначено, цілі сформовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

До зустрічі на Дні відкритих дверей «SPRING OPEN DAY», який відбудеться вже цієї суботи, 16 березня 2024 року за адресою вул. Володимирська 68, початок о 10:30!

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу

Незважаючи на повномасштабне вторгнення росії та пов’язані з ним небезпеки, які трапляються щодня і щоночі, жага до знань і наукових відкриттів не згасає в серці кожного українського біотехнолога. Викладачки кафедри біотехнології і мікробіології к.б.н., доцентки Оксана Скроцька і Світлана Старовойтова, асистентка Тетяна Сулейко, здобувачка вищої ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи переймають досвід у вчених світового масштабу 31 липня 2023

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу

31 жовтня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи старшого викладача кафедри технології молока і молочних продуктів Уляни Кузьмик  (науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Наталія Ющенко). Дисертаційна робота Ульяни Кузьмик присвячена удосконаленню технології паст кисломолочних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу 01 листопада 2018

Освіта молоді – основа відбудови України!

Для кожної країни її фахівці – це її майбутнє. Це чудово розуміють на вітчизняних підприємствах і тому усіляко підтримують профільну освіту та долучаються до розвитку науки та інновацій. Тож стейкхолдери просто ніяк не могли оминути своєю увагою роботу нашої 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта молоді – основа відбудови України! 09 травня 2022

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні

Що ми їмо? Чи безпечна ця їжа? Що входить до її складу? Чи не містить вона алергенів? В ідеалі відповіді на ці питання можна було б знайти на упаковці. Проте, на українській продукції така інформація є не зовсім точною та зрозумілою, а подекуди виробники навмисне замовчують справжній склад своєї продукції. Захистити споживача має закон «Про інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні 13 липня 2018