Н У Х Т

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

13 березня 2024

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

12 березня 2024 року представник Приймальної комісії НУХТ, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка Олеся Романова відвідали три загальноосвітні заклади міста Біла Церква – Білоцерківський ліцей «МАН», Білоцерківський ліцей-гімназію №12 та Ліцей «Білоцерківський колегіум» .

Під час зустрічей Артем Ущаповський поспілкувався зі здобувачами одинадцятих класів і розповів про структуру університету, переваги навчання, особливості та новації вступної кампанії-2024, а також навів детальну інформацію про освітню програму «Готельно-ресторанна справа», яку він представляє.

Олеся Романова презентувала присутнім освітню програму «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок».

Усі зустрічі були досить активними та плідними, навіть повітряна тривога не завадила майбутнім вступникам отримати ґрунтовні відповіді на питання стосовно вступу до ЗВО у 2024 році.

За результатами зустрічей були окреслені подальші шляхи комунікації та укладено три договори про співпрацю.

Отже пріоритети визначено, цілі сформовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

До зустрічі на Дні відкритих дверей «SPRING OPEN DAY», який відбудеться вже цієї суботи, 16 березня 2024 року за адресою вул. Володимирська 68, початок о 10:30!

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішувала успішна атестація здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеню «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доценток кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Петруші, Наталії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота стейкхолдерів поповнилася фахівцями з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції 02 липня 2024

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології», напрямом «Ресторанні технології», що відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції серед здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування». Нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 29 травня 2025

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

У Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся захист дипломних проєктів здобувачів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», під час якого студенти-електромеханіки  продемонстрували ґрунтовні теоретичні і практичні знання, отримані під час навчання в коледжі. 50% студентів виконували реальні проєкти, спрямовані на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники 08 липня 2020