Н У Х Т

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

13 березня 2024

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

12 березня 2024 року представник Приймальної комісії НУХТ, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка Олеся Романова відвідали три загальноосвітні заклади міста Біла Церква – Білоцерківський ліцей «МАН», Білоцерківський ліцей-гімназію №12 та Ліцей «Білоцерківський колегіум» .

Під час зустрічей Артем Ущаповський поспілкувався зі здобувачами одинадцятих класів і розповів про структуру університету, переваги навчання, особливості та новації вступної кампанії-2024, а також навів детальну інформацію про освітню програму «Готельно-ресторанна справа», яку він представляє.

Олеся Романова презентувала присутнім освітню програму «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок».

Усі зустрічі були досить активними та плідними, навіть повітряна тривога не завадила майбутнім вступникам отримати ґрунтовні відповіді на питання стосовно вступу до ЗВО у 2024 році.

За результатами зустрічей були окреслені подальші шляхи комунікації та укладено три договори про співпрацю.

Отже пріоритети визначено, цілі сформовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

До зустрічі на Дні відкритих дверей «SPRING OPEN DAY», який відбудеться вже цієї суботи, 16 березня 2024 року за адресою вул. Володимирська 68, початок о 10:30!

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

6 квітня 2024 року викладацько-студентський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка гостинно зустрічав майбутніх вступників в онлайні на традиційному OPEN DAY. Відкрила профорієнтаційний івент в освітньому діджитал-просторі деканка факультету Віта Цирульнікова, яка презентувала учасникам пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діджитал-профорієнтація від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 квітня 2024

Пишаймося Україною!

Напередодні Дня української писемності та мови студенти групи ТХ-3-6ск разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали проєкт Укрзалізниці «WOW UKRAINE». Експозиція почала роботу в минулому році і за 4 місяці зібрала понад 330 000 відвідувачів, встановивши національний рекорд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаймося Україною! 12 листопада 2020

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ 06 травня 2019

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону

Завершенням навчальної практики для студентів ІІІ курсу спеціальності «Економіка підприємства» Свалявського технічного коледжу нашого університету стало практичне заняття на міні-пекарні ПП Фотул М. І. «ФОПЕК». Міні-пекарня заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім'єю підприємців, що перейняли досвід чеських виробників хлібобул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону 21 лютого 2017