Н У Х Т

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

13 березня 2024

Плідний профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква від Приймальної комісії та викладачів НУХТ

12 березня 2024 року представник Приймальної комісії НУХТ, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка Олеся Романова відвідали три загальноосвітні заклади міста Біла Церква – Білоцерківський ліцей «МАН», Білоцерківський ліцей-гімназію №12 та Ліцей «Білоцерківський колегіум» .

Під час зустрічей Артем Ущаповський поспілкувався зі здобувачами одинадцятих класів і розповів про структуру університету, переваги навчання, особливості та новації вступної кампанії-2024, а також навів детальну інформацію про освітню програму «Готельно-ресторанна справа», яку він представляє.

Олеся Романова презентувала присутнім освітню програму «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок».

Усі зустрічі були досить активними та плідними, навіть повітряна тривога не завадила майбутнім вступникам отримати ґрунтовні відповіді на питання стосовно вступу до ЗВО у 2024 році.

За результатами зустрічей були окреслені подальші шляхи комунікації та укладено три договори про співпрацю.

Отже пріоритети визначено, цілі сформовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

До зустрічі на Дні відкритих дверей «SPRING OPEN DAY», який відбудеться вже цієї суботи, 16 березня 2024 року за адресою вул. Володимирська 68, початок о 10:30!

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Біотехнологів гостинно приймає ТОВ «Біофарма Плазма»

Одержавши люб’язне запрошення відвідати виробничі потужності ТОВ «Біофарма Плазма» у місті Біла Церква і викладачі, і студенти кафедри біотехнології і мікробіології не вагалися – адже така нагода випадає нечасто. З самого початку усі пройнялися атмосферою цього особливого фармацевтичного підприємства. Цьому якнайкраще посприяла цікава та надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологів гостинно приймає ТОВ «Біофарма Плазма» 09 грудня 2019

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету

13 березня відбулася профорієнтаційна зустріч доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Володимира Бахмача з учнями 9-11 класів ліцею №293 з поглибленим вивченням природничих наук, під час якої він детально розповів про усі переваги вступу та отримання освіти у НУХТ, і зокрема за освітніми програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету 14 березня 2024

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу

21 листопада 2023 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова», присвяченому методам у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомлюються з інструментами підвищення прибутковості ресторанного бізнесу 22 листопада 2023