Н У Х Т

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

01 листопада 2018

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м. Ужгород) за сприянням та безпосередньої участі Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та медіа-групою «Українська правда» за підтримки Закарпатської ОДА.

Серед запрошених гостей дегустації був голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який відкрив засідання і відзначив необхідність розширення Закарпатського виноробства, як бюджетної складової.

Фахівці дегустували близько 90 видів напоїв, понад 70 зразків із яких надали виробники, а 12 – закупили в торговельній мережі. Усі зразки, які були продегустовані, – вітчизняного виробника й подавалися дегустаторам «всліпу».

Україна може пишатися високою якістю коньяків та ігристих і тихих вин. Серед переможців – три закарпатських підприємства, хоча, на жаль, частина вітчизняної продукції була відзначена дегустаторами, як низької якості.

Для учасників дегустації були проведені екскурсії містом і заводом, де вони познайомилися з класичними технологіями, обладнанням і виробництвом ординарних та марочних коньяків.

Особливо приємно відзначити, що значний внесок у якість готової продукції роблять наші випускники різних років навчання.

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу

Вода – найпоширеніша і найбільш незвичайна речовина на нашій планеті. Вона має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі. 22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Студенти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали Музей води (водно-інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу 23 березня 2018

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2022

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи 08 травня 2020

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки

26 вересня викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки взяли участь у засіданні круглого столу комітету підприємців АПК, який відбувся в Торгово-промисловій палаті України. На заході обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань для підприємств малого та середнього бізнесу у сфері виробництва крафтових харчових продуктів. Учасники кругл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки 27 вересня 2019