Н У Х Т

Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу

23 березня 2018

Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу

Вода – найпоширеніша і найбільш незвичайна речовина на нашій планеті. Вона має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі.

22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Студенти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали Музей води (водно-інформаційний центр), один із найпопулярніших київських музеїв, який розташований у старовинній водонапірній башті. Ліфтом відвідувачі опускаються під землю, де потрапляють у казковий атракціон із головною героїнею – водою у всіх можливих проявах і видах. Величезні акваріуми, гігантський унітаз, моделі артезіанської свердловини та каналізаційного колектора – й як це все вміщається тут?

Особливою частиною Музею є водонапірна вежа, якій понад 140 років. Пам'ятка архітектури та історії – головна «поїлиця» киян кількох поколінь. Недарма окрема частина експозиції присвячена історії водопостачання Києва. І відразу ж – приклад нераціонального використання води: дізнаєшся, скільки води витікає з незакритого крана або душа, що протікає. Дуже корисна інформація, тим більше, що подана вона динамічно, без нудної дидактики.

У Музеї стаєш... співтворцем світу. Саме так. Ну, де ще можна самому прокласти річкове русло? Тут потрапляєш у самий початок творіння: гримить доісторичний грім, ллється дощ і вирують перші гейзери, тануть льодовики та ревуть водоспади: бачиш, як вода змінює природу, несе життя, формує нашу планету. І, у кінцевому рахунку, наповнює усіх – адже людина на 70% складається з води.

В акваріумі плавають величезні привітні японські риби, торкаються губами рук, плескаються, піднімаючи настрій. Атракціон зі створення величезних мильних бульбашок користується неабиякою популярністю. Як у казці, опиняєшся на мить у величезній мильній бульбашці людського зросту. І цієї секунди достатньо для повернення в дитинство... 

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

Фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели для провідних спеціалістів ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» виїзний навчально-консультаційний семінар «Практичні аспекти функціонування та актуалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000:2018». У роботі семінару ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів 18 липня 2019

Вступники-2019 можуть підвищити свій бал за допомогою 3-х коефіцієнтів

Під час вступної кампанії 2019-го, як і торік, є 3 коригувальні коефіцієнти: сільський, регіональний і галузевий. На них множитиметься конкурсний бал певних категорій вступників. Відповідне роз’яснення надав Директорат вищої освіти та освіти дорослих МОН у зв’язку з початком активної фази вступної кампанії. Так, претендувати на сільський коефіцієн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники-2019 можуть підвищити свій бал за допомогою 3-х коефіцієнтів 08 липня 2019

Вийшла ще одна монографія авторства нашого викладача

Вийшла друком монографія «Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування». Її автор – завідувач кафедри економіки, обліку та фінансів Інституту післядипломної освіти НУХТ, доктор економічних наук, професор, дійсний член (академік) Академії технологічних наук, дійсний член (академік) Українсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла ще одна монографія авторства нашого викладача 09 лютого 2022