Н У Х Т

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

08 травня 2020

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі.

Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчання та професійне самовизначення молоді.

Розпочалося засідання з визначення термінів «блог», «блогери», їх походження та обговорення лексики за тематикою зборів й структури блогу.

На наступному етапі студенти з ентузіазмом читали інформацій текст «Types of blogs» й обговорювали типи блогів призначені для особистих, навчальних й професійних цілей. З’ясувалося, що особливою популярністю серед учасників засідання користуються блоги про подорожі, вивчення іноземних мов, економіку, політику та самореалізацію.

На завершальному етапі засідання студенти представили презентації про відомих блогерів, які їх надихають. Дуже цікавими виявилися презентації студентки спеціальності «Менеджмент» Дарини Радкович та студента факультету автоматизації і комп’ютерних систем Влада Юр’їна.

Наприкінці, студенти визначали переваги та недоліки блогерства й презентували свої творчі доробки у ролі блогерів.

Запальна дискусія тривала майже дві години, навіть значно більше запланованого часу. Приємно, що студентська молодь не втрачає оптимізму та виявляє бажання до самовдосконалення, беручи участь у розмовних клубах.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспіран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY» 04 жовтня 2022

Захоплююча переддипломна практика студентів-«фармаківців»

Групі студентів-магістрів – Дар’ї Луцай, Вероніці Макієнко, Ользі Мамчур, Олені Українець та Володимиру Федоренку випала можливість проходити переддипломну практику на ПАТ «Фармак», яке на сьогодні є лідером вітчизняного фармацевтичного ринку та однією з найбільш інноваційних компаній України. Вероніка Макієнко хотіла дізнатися більше про взаємозв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча переддипломна практика студентів-«фармаківців» 02 жовтня 2018

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія»

У черговий раз зібралися виробники рослинних олій, обладнання для підприємств олійно-жирової галузі на Міжнародній агропромисловій виставці «Олійно-Жирова Індустрія». У рамках виставки відбулася конференція «Інновації в Олійно-Жировій Індустрії», на якій обговорювали: технології виробництва олій та жирів; інноваційні методи перероблення олії; якіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія» 12 вересня 2024

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії!

Досвід проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих здобувачів освіти, майбутніх фахівців і вчених, дозволяє вдосконалити та випробувати набуті навички. На жаль, через воєнний стан в Україні проведення всеукраїнських студентських олімпіад було призупинено. Нарешті, після дворічної перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії! 28 лютого 2024