Н У Х Т

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

08 may 2020

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі.

Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчання та професійне самовизначення молоді.

Розпочалося засідання з визначення термінів «блог», «блогери», їх походження та обговорення лексики за тематикою зборів й структури блогу.

На наступному етапі студенти з ентузіазмом читали інформацій текст «Types of blogs» й обговорювали типи блогів призначені для особистих, навчальних й професійних цілей. З’ясувалося, що особливою популярністю серед учасників засідання користуються блоги про подорожі, вивчення іноземних мов, економіку, політику та самореалізацію.

На завершальному етапі засідання студенти представили презентації про відомих блогерів, які їх надихають. Дуже цікавими виявилися презентації студентки спеціальності «Менеджмент» Дарини Радкович та студента факультету автоматизації і комп’ютерних систем Влада Юр’їна.

Наприкінці, студенти визначали переваги та недоліки блогерства й презентували свої творчі доробки у ролі блогерів.

Запальна дискусія тривала майже дві години, навіть значно більше запланованого часу. Приємно, що студентська молодь не втрачає оптимізму та виявляє бажання до самовдосконалення, беручи участь у розмовних клубах.

Published on: 08-05-2020
Read also:
Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

19 грудня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове наукове свято – захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук аспірантом кафедри Оленою Циганковою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та...

READ YOURSELF

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 december 2019

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях

«Після звільнення Трьохізбенки до військовослужбовців нашої бригади підходили мешканці села і жалілися, що вже понад 6 днів їхні діти не їли хліба. І, на жаль, наші підрозділи тилового матеріального забезпечення не в змозі були допомогти…». Так обґрунтував актуальність теми свого дипломного проекту випускник Львівської філії нашого університету Ко...

READ YOURSELF

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях 27 february 2019

Засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення»

21 квітня 2023 року відповідно до реалізації проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи», започаткованого в 2021 році, в університеті відбулося засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення», організованого оргкомітетом під керівництвом ректора Олександра Шевченка...

READ YOURSELF

Засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення» 24 april 2023

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера

Щороку наші здобувачі освіти беруть участь у хакатоні «Ігри заводів» від UGEN, і щороку команди університету виборюють у ньому перемоги. Не став виключенням і цей рік. Серед переможців ще одна команда НУХТ – здобувачі спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» посіли перше командне місце в онлайн-хакато...

READ YOURSELF

Команда STARS 131 підтвердила статус лідера 21 november 2023