Н У Х Т

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

19 february 2024

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Практику було організовано у межах міжнародного договору між нашим університетом і Природничим університетом у Любліні, що був підписаний проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком і проректором з науки та міжнародних зв′язків Бартошем Соловей.

Згідно з графіком навчального процесу, наші студенти розпочали професійну практику 15 січня 2024 року і успішно завершили її 11 лютого 2024 року. Цей період став для магістрантів унікальною можливістю для подальшого професійного зростання та здобуття цінного досвіду у сфері харчових технологій в країні ЄС.

Протягом цього часу здобувачі освіти брали участь у практичних заняттях і наукових дослідженнях, що охоплювали всі аспекти технологій зберігання, консервування та переробки молока. Вони отримали можливість опанувати методи досліджень із застосуванням сучасного обладнання, вивчили нові технології та стандарти виробництва. Здобуті знання та практичні навички стали невід'ємною частиною професійної підготовки магістрантів. Наприкінці практичної підготовки здобувачі вищої освіти отримали сертифікати про проходження практики.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку професорам Природничого університету у Любліні Станіславу Млеко і Марті Томчинській-Млеко за теплий прийом, організацію і супроводження практичної підготовки наших студентів! Допомога наших польських колег є неоціненним внеском у підвищення якості освіти у межах освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока», а отриманий магістрантами позитивний практичний досвід буде корисним у їхньому майбутньому кар'єрному зростанні.

Бажаємо нашим магістрантам подальших успіхів у науковій і професійній діяльності у сфері харчових технологій та віримо в їхнє світле майбутнє під мирним небом України!

Published on: 19-02-2024
Read also:
Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі

Масштабний захід під назвою «Welcome to the future of learning» у Києві днями провів Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education і Pearson. Із метою ознайомлення зі сучасними методиками викладання англійської мови у світі викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, Галина Лук’янець і Надія Шерстюк відвід...

READ YOURSELF

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі 03 june 2019

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики

У період дистанційного навчання кафедра фізики працює на повну потужність. Зокрема, завідувач кафедри Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк взяли участь у роботі круглого столу «СТОП Фальсифікат. Мед. Державний контроль за якістю та безпечністю меду», організованого ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» і присвяченого б...

READ YOURSELF

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики 27 january 2020

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових ви...

READ YOURSELF

Один день із життя сервісного відділу… 27 march 2024

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі

У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення і особливої актуальності, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки. Значна увага до цієї проблеми обумовлена збільшенням кількості захворювань, пов’язаних із харчуванням, зростанням небезпеки забруднення сільс...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі 29 november 2023