Н У Х Т

Студентки-ейчари завершили стажування у Credit Agricole Ukraine

27 червня 2018

Студентки-ейчари завершили стажування у Credit Agricole Ukraine

Наприкінці травня студентки спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці») Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Маргарита Глебська і Тетяна Спека вибороли 3 місце у Credit Agricole Digital Challenge – першому Всеукраїнському кейс-турнірі серед студентів і випускників у digital-галузі від освітнього стартапу CASERS та отримали пропозицію стажування в HR-департаменті Credit Agricole Ukraine, яке розпочали з 11 червня.

Після стандартних для стажерів процедур (документального оформлення, інструктажу та welcome-тренінгу) на наших вихованиць чекала меганасичена двотижнева програма, за що треба віддати належне HR-team Credit Agricole Bank. Дівчата знайомились із діючою системою компенсацій та бенефітів, кадровим діловодством, процесами адаптації новачків, проводили бенчмаркінг заробітних плат, вчилися технікам прямого пошуку кандидатів, складанню їх профілів і «читабельних» резюме, працювали з дизайнерськими шаблонами Canva, досліджували аналітику та звітність у рекрутменті, брали участь у співбесідах (групових, стресових, телефонних інтерв’ю) на посади касирів і позиції керівників структурних підрозділів, побували на дводенному тренінгу з конфлікт-менеджменту, вивчали програми навчання та розвитку персоналу (внутрішні та зовнішні івенти, e-leaning, програми розвитку талантів), інші HR-проекти банку.       

Декілька днів були відведені на копірайтинг та створення інформаційного контенту для корпоративних каналів зв’язку і соціальних мереж в управлінні PR та внутрішніх комунікацій Credit Agricole.

На кар’єрному консультуванні наші дівчата підтвердили свою схильність до професії управлінця персоналом, яку здобувають, та отримали персональні лайфхаки щодо реалізації себе в найбільш підходящих напрямках HR: рекрутингу – Тетяна, івент- і project-менеджменті – Маргарита. 

Також 17 червня стажерки були залучені до традиційного масштабного корпоративу – велопробігу співробітників, присвяченому дню народженню банку та річниці всесвітньовідомих велоперегонів Тур де Франс, спонсором яких він є з 1981 року, де стали учасницями greenbanking-активностей та поспілкувалися з кредіагриколівцями у неформальній обстановці.      

Студентки вдячні своїм менторам: Наталії Бондаренко (HR project-менеджер), Галині Нечаєвій (директор з персоналу), Ользі Соловйовій і Леоніду Кондратенко (HR-менеджери), а також Вікторії Торяник (керівник відділу PR та внутрішніх комунікацій), Ксенії Марухенко (HR-менеджер), Сергію Михайлову (бізнес-тренер) та іншим членам команди банку за «маленьке життя», що занурило їх в шалені будні ейчарів, професійний тест-драйв і дружню підтримку, знайомство з новаційними HR-практиками Credit Agricole, які, беззаперечно, є взірцем банківського HRM і корпоративної культури, і головне – запал до професії.

У свою чергу викладачі-управлінці персоналом НУХТ, продовжуючи курс на співпрацю молоді та бізнесу, запрошують HR-спеціалістів Credit Agricole Ukraine в якості спікерів для їх майбутніх колег у новому навчальному році.

 

Опублікований: 27-06-2018
Читайте також:
Молоді фахівці  НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу під патронажем Державної служби зайнятості з метою популяризації серед молоді інженерної освіти відбувся профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну». Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання в НУХТ була делегована команда молодих фахівців  Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді фахівці НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти 15 березня 2018

Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії

Розпочався третій місяць стажування магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Марії Аліпатової у R&D центрі компанії «Dow», що у місті Таррагона (Іспанія). Попереду – ще 10 місяців насиченої дослідницької та практичної роботи. А поки що здобувачка поінформувала колектив кафедри на онлайн-семінарі про пройдений е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії 10 листопада 2021

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

Професіоналізм роботодавців у підготовці здобувачів

У рамках опанування дисциплін «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» та «Харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм роботодавців у підготовці здобувачів 16 жовтня 2024