Н У Х Т

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 грудня 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічних працівників, а також власників бізнесу, фахівців-практиків, експертів сфери гостинності.

З 1 листопада по 15 грудня учасники сертифікатної програми прослухали цікаві лекторії та вебінари з використанням освітніх онлайн-технологій, а також відвідали воркшопи в умовах підприємств гостинності.

Слухачі програми отримали сучасну і актуальну інформацію про тренди приготування кави, чаю та напоїв на їхній основі, особливості роботи барів, науково-практичні основи виробництва міцних алкогольних напоїв, інноваційні ресторанні технології, спеціалізоване програмне забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу і практичні кейси з управління готельно-ресторанним комплексом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку викладачам кафедри, доцентам Олександру Люльці, Ользі Пушці, Асьят Абрамовій і незмінній координаторці програми, професорці Тетяні Сильчук за змістовні, цікаві заняття, а партнерам-стейкхолдерам – за фокусування на практичних аспектах роботи закладів готельно-ресторанного господарства.

Додаткові фахові компетентності зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішними випускниками сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» набуто, що підтверджено сертифікатами. Це буде сприяти їх працевлаштуванню за спеціальністю, кар’єрному зростанню, адаптивності та гнучкості як фахівців, що долатимуть виклики індустрії гостинності в умовах сьогодення.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розпочнеться з 1 лютого 2023 року. Запрошуємо на навчання!

Опублікований: 20-12-2022
Читайте також:
Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Стартувала атестація наукової діяльності закладів вищої освіти

МОН запустило процес державної атестації наукових напрямів вишів, за результатами якої вони вперше зможуть отримати кошти на базове фінансування науки. Відповідна інформація була розміщена на сайті міністерства сьогодні. На цей рік держава передбачила на базове фінансування науки в університетах 100 млн гривень. Кошти зможуть отримати ті виші, яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала атестація наукової діяльності закладів вищої освіти 24 липня 2019

На варті фінансових ризиків підприємства…

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки Світлани Бойко приєдналися до вебінару-воркшопу «Як належна перевірка компаній та осіб допоможе бізнесу керувати ризиками сьогодення», організованого компанією «YouControl». На прикладі кейсів була проведена перевірка всіх ризиків потенційних контрагент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На варті фінансових ризиків підприємства… 31 березня 2023

Органічне виробництво – must have вітчизняного агрокомплексу!

4 листопада 2025 року колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з Федерацією органічного руху, за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства», Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти, компаній БТУ-ЦЕНТР, ОРГАНІК МІЛК та ЕТКО вже вдруге провели...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне виробництво – must have вітчизняного агрокомплексу! 05 листопада 2025