Н У Х Т

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 грудня 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічних працівників, а також власників бізнесу, фахівців-практиків, експертів сфери гостинності.

З 1 листопада по 15 грудня учасники сертифікатної програми прослухали цікаві лекторії та вебінари з використанням освітніх онлайн-технологій, а також відвідали воркшопи в умовах підприємств гостинності.

Слухачі програми отримали сучасну і актуальну інформацію про тренди приготування кави, чаю та напоїв на їхній основі, особливості роботи барів, науково-практичні основи виробництва міцних алкогольних напоїв, інноваційні ресторанні технології, спеціалізоване програмне забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу і практичні кейси з управління готельно-ресторанним комплексом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку викладачам кафедри, доцентам Олександру Люльці, Ользі Пушці, Асьят Абрамовій і незмінній координаторці програми, професорці Тетяні Сильчук за змістовні, цікаві заняття, а партнерам-стейкхолдерам – за фокусування на практичних аспектах роботи закладів готельно-ресторанного господарства.

Додаткові фахові компетентності зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішними випускниками сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» набуто, що підтверджено сертифікатами. Це буде сприяти їх працевлаштуванню за спеціальністю, кар’єрному зростанню, адаптивності та гнучкості як фахівців, що долатимуть виклики індустрії гостинності в умовах сьогодення.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розпочнеться з 1 лютого 2023 року. Запрошуємо на навчання!

Опублікований: 20-12-2022
Читайте також:
Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

28 березня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося V засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», що працює під керівництвом гарантки магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентки Людмили Духновської. Свої наукові дослідження представили здобувачки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту 31 березня 2023

До програми співпраці між виноробними регіонами Франції і України долучився Свалявський технічний коледж НУХТ

З 22 листопада у Закарпатській області стартувала довгострокова програма міжрегіонального партнерства «Бордо – Закарпаття» – співробітництво з провідними фахівцями виноробства Франції, мета якої – розвиток бренду «Вино Закарпаття», сприяння підвищенню якості місцевих вин через вдосконалення професійних знань і навичок виноробів, розвиток винного ту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До програми співпраці між виноробними регіонами Франції і України долучився Свалявський технічний коледж НУХТ 27 листопада 2019

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти

У рамках проекту Європейського союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся перший із восьми хакатонів «Ребрендінг продукції українських виробників коньяку», в якому взяли участь викладачі та студенти нашого університету, зокрема завідувач кафедри т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти 27 листопада 2018

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання

16 лютого 2017 року доцент кафедри технології цукру і підготовки води Світлана Шульга разом зі студентами 2 і 3 курсу професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» взяли участь у виїзному інформаційному прес-клубі «Технологія підготовки питної води» ПАТ «АК «Київводоканал». Засідання відкриває ряд зустріче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання 17 лютого 2017