Н У Х Т

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 december 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічних працівників, а також власників бізнесу, фахівців-практиків, експертів сфери гостинності.

З 1 листопада по 15 грудня учасники сертифікатної програми прослухали цікаві лекторії та вебінари з використанням освітніх онлайн-технологій, а також відвідали воркшопи в умовах підприємств гостинності.

Слухачі програми отримали сучасну і актуальну інформацію про тренди приготування кави, чаю та напоїв на їхній основі, особливості роботи барів, науково-практичні основи виробництва міцних алкогольних напоїв, інноваційні ресторанні технології, спеціалізоване програмне забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу і практичні кейси з управління готельно-ресторанним комплексом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку викладачам кафедри, доцентам Олександру Люльці, Ользі Пушці, Асьят Абрамовій і незмінній координаторці програми, професорці Тетяні Сильчук за змістовні, цікаві заняття, а партнерам-стейкхолдерам – за фокусування на практичних аспектах роботи закладів готельно-ресторанного господарства.

Додаткові фахові компетентності зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішними випускниками сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» набуто, що підтверджено сертифікатами. Це буде сприяти їх працевлаштуванню за спеціальністю, кар’єрному зростанню, адаптивності та гнучкості як фахівців, що долатимуть виклики індустрії гостинності в умовах сьогодення.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розпочнеться з 1 лютого 2023 року. Запрошуємо на навчання!

Published on: 20-12-2022
Read also:
Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

READ YOURSELF

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 march 2023

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 december 2024

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

READ YOURSELF

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 october 2022

Сенсаційні здобутки наших науковців-фінансистів

У збірнику наукових праць «Формування ринкових відносин в Україні» №3 за 2024 рік Державного науково-дослідного інституту інформатизації і моделювання економіки вийшла стаття «Атомарна модель ринку страхування і планетарна модель страхового ринку», серед авторів якої завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян. Науковці розробили й презе...

READ YOURSELF

Сенсаційні здобутки наших науковців-фінансистів 24 july 2024