Н У Х Т

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 december 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічних працівників, а також власників бізнесу, фахівців-практиків, експертів сфери гостинності.

З 1 листопада по 15 грудня учасники сертифікатної програми прослухали цікаві лекторії та вебінари з використанням освітніх онлайн-технологій, а також відвідали воркшопи в умовах підприємств гостинності.

Слухачі програми отримали сучасну і актуальну інформацію про тренди приготування кави, чаю та напоїв на їхній основі, особливості роботи барів, науково-практичні основи виробництва міцних алкогольних напоїв, інноваційні ресторанні технології, спеціалізоване програмне забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу і практичні кейси з управління готельно-ресторанним комплексом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку викладачам кафедри, доцентам Олександру Люльці, Ользі Пушці, Асьят Абрамовій і незмінній координаторці програми, професорці Тетяні Сильчук за змістовні, цікаві заняття, а партнерам-стейкхолдерам – за фокусування на практичних аспектах роботи закладів готельно-ресторанного господарства.

Додаткові фахові компетентності зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішними випускниками сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» набуто, що підтверджено сертифікатами. Це буде сприяти їх працевлаштуванню за спеціальністю, кар’єрному зростанню, адаптивності та гнучкості як фахівців, що долатимуть виклики індустрії гостинності в умовах сьогодення.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розпочнеться з 1 лютого 2023 року. Запрошуємо на навчання!

Published on: 20-12-2022
Read also:
Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ

27 листопада відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Суворі карантинні обмеження все ще не дозволяють зустрітися з майбутніми вступниками в офлайні, тож на допомогу знову прийшли дистанційні технології. Це дало змогу, хоч поки що і віртуально, побувати сьогодні в НУХТ школярам і старшокурсникам фахових коледжів із усієї України...

READ YOURSELF

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ 27 november 2021

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ

Лютий традиційно вважається найбільш сумним місяцем зимового періоду, однак кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ докорінно змінює ці застарілі поняття. Досить похмурий, зважаючи на погоду, день 2 лютого був ознаменований яскравою новинкою для майбутніх вступників – біологічним тренінгом, котрий не лише є цікавим і пізнавальним, але й допомага...

READ YOURSELF

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ 04 february 2019

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! [ожидает перевода]

«Вік живи, вік учись» – каже відоме українське прислів’я. Саме тому, з метою обміну досвідом викладання англійської мови доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець вирушила до Західно-Фінляндського коледжу в м. Гуйттінен у Фінляндії для проходження стажування за кордоном. 7 жовтня запрошені учасники мали можливість посп...

READ YOURSELF

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! [ожидает перевода] 08 october 2019

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

READ YOURSELF

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 march 2023