Н У Х Т

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

20 december 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічних працівників, а також власників бізнесу, фахівців-практиків, експертів сфери гостинності.

З 1 листопада по 15 грудня учасники сертифікатної програми прослухали цікаві лекторії та вебінари з використанням освітніх онлайн-технологій, а також відвідали воркшопи в умовах підприємств гостинності.

Слухачі програми отримали сучасну і актуальну інформацію про тренди приготування кави, чаю та напоїв на їхній основі, особливості роботи барів, науково-практичні основи виробництва міцних алкогольних напоїв, інноваційні ресторанні технології, спеціалізоване програмне забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу і практичні кейси з управління готельно-ресторанним комплексом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку викладачам кафедри, доцентам Олександру Люльці, Ользі Пушці, Асьят Абрамовій і незмінній координаторці програми, професорці Тетяні Сильчук за змістовні, цікаві заняття, а партнерам-стейкхолдерам – за фокусування на практичних аспектах роботи закладів готельно-ресторанного господарства.

Додаткові фахові компетентності зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішними випускниками сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» набуто, що підтверджено сертифікатами. Це буде сприяти їх працевлаштуванню за спеціальністю, кар’єрному зростанню, адаптивності та гнучкості як фахівців, що долатимуть виклики індустрії гостинності в умовах сьогодення.

Наступний набір на сертифікатну програму «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розпочнеться з 1 лютого 2023 року. Запрошуємо на навчання!

Published on: 20-12-2022
Read also:
Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

READ YOURSELF

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 march 2019

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

READ YOURSELF

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 october 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

У вересні 2022 року за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка та науковців Національної академії аграрних наук України, академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби був підписаний Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти. Меморандум про співробітництво укладено між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН в ос...

READ YOURSELF

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 26 september 2022

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

READ YOURSELF

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 april 2021