Н У Х Т

Наука попри все

07 січня 2025

Наука попри все

Знову об’єднала друзів – творчу ініціативну молодь Наукова конференція студентів і аспірантів, яка щороку проходить в Університеті «Штефан чел Маре» у місті Сучава (Румунія).

У добрі часи наша молодь не пропускала жодного заходу колег, великими веселими компаніями щороку мандрували до Сучави, гідно представляли українську науку, добре проводили час, заводили нові знайомства, довгими зимовими вечорами у теплому колі друзів із навколишніх країн удосконалювали англійську і дізнавалися багато цікавого. Переймали досвід і виявляли, що ми на одному рівні, і нам є чим пишатися.

І цього разу не зрадили традиціям, і вдячні румунським колегам за спеціально організовані онлайн-секції з різних напрямів – інжинірингу харчових, біотехнологічних і фармацевтичних виробництв, пакування, біотехнології та біоінженерії, харчових і хімічних технологій, економіки і управляння.

Попри те, що ранок у день Конференції був без світла, з ракетами та іншими «спецефектами», наші молоді науковці сказали: «Нам все одно. Беремо участь і крапка!». І все вдалося! Усі знайшли можливість приєднатися – з університету, з кав'ярні, з робочого місця…

Міжнародний науковий комітет був вражений і стійкістю української молоді, і рівнем представлених доповідей й відзначив здобутки наших дослідників – студентів і магістрантів Сергія Самарчука, Артема Пономаренка, Максим Касинюка, Ярослава Огуя, Юрія Клягіна, Анастасії Охмакевич, Олега Висоцького та аспірантів Павла Голубєва, Валерії Марченко, Михайла Тимофієнка і Олександра Зьоменка. Пишаємося й радіємо за них!

Хто ще не приєднався до наших дослідницьких команд, хто досі не робить відкриттів і не створює інновацій – приєднуйтеся! Отриманий досвід і навички обов'язково знадобляться, буде що згадати і не буде соромно за безглуздо втрачений час.

Дякуємо майстрам ППО за ювелірну роботу і всім Силам Оборони за можливість займатися дослідженнями, винаходити нове й корисне та гідно представляти Україну!

Опублікований: 07-01-2025
Читайте також:
Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика

7 травня 2024 р. HR director at U Trust Insuarnce Agency LLC, IIBA member Павло Ятченко прочитав для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» гостьову лекцію «Using the business analysis core concept model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis». Павло працює на поса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика 08 травня 2024

БТЕК розпочинає профорієнтацію!

Для школярів навчальний рік тільки розпочався, але більшість уже обговорює з батьками та близькими свої плани щодо вступу у 2021 році до навчальних закладів. Таке рішення випускнику необхідно прийняти, щоб сконцентруватися на вивченні профільних предметів і підготуватися до ЗНО. Саме питання щодо умов вступу, прохідного балу, кількості державних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕК розпочинає профорієнтацію! 08 вересня 2020

Синергія в дії: НУХТ об’єднує освіту, науку, промисловість і крафт!

16-17 жовтня, напередодні Дня працівників харчової промисловості в університеті відбувся ІІІ Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» – масштабна подія, що об’єднала освіту, науку, бізнес і виробництво задля розвитку харчової індустрії України. Захід відбувся за підтримки Київської обласної державн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія в дії: НУХТ об’єднує освіту, науку, промисловість і крафт! 21 жовтня 2025

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України

Сучасне виробництва харчових продуктів вимагає ретельного підбору інгредієнтів. Фахівці-технологи університету – професорка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., академік УАН Оксана Шульга, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції (ТРАП), к.т.н. Ірина Корецька та старший викладач кафедри ТРАП, к.т.н. Володимир Польов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне співробітництво між НУХТ та Інститутом технічної теплофізики НАН України 28 березня 2024