Н У Х Т

Доступно про цікаве

06 листопада 2020

Доступно про цікаве

Нещодавно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», яку для студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко.

Лекція, присвячена темі «Використання мікроорганізмів в харчовій промисловості», була вдало проілюстрована мультимедійною презентацією та розпочалася з повторення матеріалу минулого заняття. Тема заняття виявилася надзвичайно цікавою для студентів, адже мова йшла про продукти, які складають основу нашого щоденного раціону.

Юрій Резніченко доступно розповів про функціональну роль деяких мікроорганізмів у виробництві харчових продуктів, навів їх основі характеристики, а також оптимальні умови застосування. Лектор постійно підтримував діалог зі студентами, акцентував увагу на суттєвих моментах.

На відкритій лекції були присутні завідувачка кафедри, професор Тетяна Пирог, професор Віктор Стабніков, доценти кафедри Вікторія Красінько, Олександр Воронцов, Юрій Карлаш, Оксана Скроцька, Світлана Тетеріна, Світлана Старовойтова, Ірина Волошина, Олена Гудзенко та асистенти кафедри Тетяна Сулейко, Лілія Ключка, Віктор Удимович, Тетяна Белемець. Лекція проходила в режимі Zoom-конференції.

Приємне враження від заняття залишилось у всіх запрошених на відкриту лекцію викладачів кафедри, вони високо оцінили і викладацьку майстерність лектора, і його вміння тримати контакт із аудиторією та подавати матеріал у доступній формі. Слід зазначити, що свою викладацьку діяльність на кафедрі біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко розпочав з вересня поточного року. Тож бажаємо йому й надалі відточувати свою професійну майстерність у цьому дружному викладацькому колективі!

Опублікований: 06-11-2020
Читайте також:
Ще дві бакалаврські освітні програми успішно акредитовані НАЗЯВО!

Успішно завершилися акредитації бакалаврських освітньо-професійних програм «Економіка та правове забезпечення бізнесу» спеціальності 051 «Економіка» (гарантка – доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко) та «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» (гарантка – доцентка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві бакалаврські освітні програми успішно акредитовані НАЗЯВО! 03 червня 2025

Команда НУХТ завершила курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя»

У межах професійного розвитку академічних менеджерів команда університету успішно опанувала навчальний курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя», що реалізується на освітній платформі Prometheus. Курс надав можливість глибше осмислити роль стратегічного бачення у процесах відбудови, а також ознайомитися з інструментами урбан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда НУХТ завершила курс «Візія майбутнього: відбудова громад на прикладі Маріуполя» 09 червня 2025

Із устаткуванням і методиками для визначення посівних і сортових якостей насіння познайомилися першокурсники

Старший викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Інна Ноздрюхіна провела виїзне заняття зі студентами групи ТІ-1-2 у ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» Міністерства аграрної політики та продовольства України. Вони побували в єдиній в Україні лабораторії, яка акредитована в Міжнародній асо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із устаткуванням і методиками для визначення посівних і сортових якостей насіння познайомилися першокурсники 27 травня 2019

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини

5 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захисти бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-магістри удосконалюють технології за рахунок використання нетрадиційної сировини 09 червня 2020