Н У Х Т

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

27 квітня 2020

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

25 квітня 2020 року доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук і Тетяна Мірзодаєва взяли участь в онлайн-зустрічі з головою Global Healthcare Travel Council і президенткою Української Асоціації Медичного Туризму, лікаркою  Віолеттою Янишевською та виконавчою директоркою Асоціації Індустрії Гостинності України, PhD в економіці Анною Романовою. Говорили на тему «Медичний туризм в Україні та COVID-19: до чого готуватися?».

У ході спілкування обговорювалися важливі питання, зокрема, як зараз лікуються важкі пацієнти, що потребують операцій за кордоном? Що наразі відбувається з ринком медичного туризму? Чи є перспективи для українського медичного туризму в цьому сезоні? Чому саме лікувально-оздоровчий туризм зараз найбільш перспективний? Які тури та який відпочинок будуть користуватися попитом найближчі два сезони?

Опублікований: 27-04-2020
Читайте також:
Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 травня 2019

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022

Педагогічний Оскар

«Педагогічний Оскар-2021» перегорнув свою сторінку – найуспішніші конкурсні роботи отримали головні нагороди конкурсу. Зокрема робота викладачів Сумського фахового коледжу НУХТ Олександра Зігунова і В`ячеслава Козленка «Упровадження інформаційної системи управління навчальним процесом у фаховому коледжі» зайняла перше місце у номінації «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний Оскар 25 серпня 2021