Н У Х Т

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

27 квітня 2020

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

25 квітня 2020 року доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук і Тетяна Мірзодаєва взяли участь в онлайн-зустрічі з головою Global Healthcare Travel Council і президенткою Української Асоціації Медичного Туризму, лікаркою  Віолеттою Янишевською та виконавчою директоркою Асоціації Індустрії Гостинності України, PhD в економіці Анною Романовою. Говорили на тему «Медичний туризм в Україні та COVID-19: до чого готуватися?».

У ході спілкування обговорювалися важливі питання, зокрема, як зараз лікуються важкі пацієнти, що потребують операцій за кордоном? Що наразі відбувається з ринком медичного туризму? Чи є перспективи для українського медичного туризму в цьому сезоні? Чому саме лікувально-оздоровчий туризм зараз найбільш перспективний? Які тури та який відпочинок будуть користуватися попитом найближчі два сезони?

Опублікований: 27-04-2020
Читайте також:
Ще один стейкхолдер з’явився у бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології»

27 січня 2022 року директор фірми «АМК КЛІМАТ» Володимир Чижов відвідав з робочим візитом кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Фахівець зустрівся з гарантом бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології», доцентом Олексієм Пилипенком і завідувачем кафедри, професором Валентином Петренком. Під час тривалої плідної б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один стейкхолдер з’явився у бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» 27 січня 2022

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО

21 листопада 2023 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення щодо включення до реєстру нових експертів із акредитації освітніх програм. Серед експертів – магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – експертка НАЗЯВО 27 листопада 2023