26 вересня викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки взяли участь у засіданні круглого столу комітету підприємців АПК, який відбувся в Торгово-промисловій палаті України. На заході обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань для підприємств малого та середнього бізнесу у сфері виробництва крафтових харчових продуктів.
Учасники круглого столу дискутували, яким повинно бути виробництво, щоб забезпечити споживача безпечною продукцією. Вони озвучили низку вимог, серед яких, насамперед, безпечність харчових продуктів, впровадження норм гігієни, необхідність створення таких умов, щоб малий виробник спокійно міг їх виконати без суттєвих затрат. На круглому столі була зазначена важливість належного контролю безпечності продуктів харчування згідно з європейськими нормами.