Н У Х Т

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

02 червня 2017

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

Міжнародна аудиторська компанія «великої четвірки» EY щорічно оголошує набір студентів і випускників на навчання за модулями «Аудит», «Податки», «Супровід транзакцій», «ІТ-ризики та безпека», «Корпоративна відповідальність», «Консалтинг» у рамках освітнього проекту «Університет EY».

У травні учасниками модулю «Корпоративна відповідальність» стали викладачі кафедри управління персоналом та економіка праці Навчально-наукового інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) НУХТ Юлія Гринюк, Олена Олійниченко та студентки Тетяна Радчук і Анастасія Казакова. Заняття проводились у київському офісі компанії керівником комітету з питань корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) EY в Україні Наталією Теленковою і старшим консультантом відділу послуг у сфері сталого розвитку Андрієм Кітурою.

Із теоретико-практичного блоку навчальної програми слухачі дізнались про необхідність та особливості побудови сучасними компаніями стратегії корпоративної відповідальності; різницю між КСВ, благодійництвом і соціальним підприємництвом; кращі вітчизняні практики КСВ і досвід корпоративної відповідальності EY за напрямками «підприємництво», «освіта», «турбота про довкілля»; структуру соціальних звітів за стандартами GRI; проблеми оцінювання ефективності соціальних інвестицій.

На завершення програми учасники потренувались у вмінні вирішувати етичні дилеми бізнесу відповідно до принципів Глобального договору ООН, виконуючи задані ролі у діловій грі, та презентували КСВ-кейси українських компаній.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці ННІ ЕіУ вдячний команді EY за можливість долучитися до унікальної освітньої ініціативи та отримати професійні консультації від визнаних експертів із питань соціальної відповідальності бізнесу.

Опублікований: 02-06-2017
Читайте також:
Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018

Нові горизонти ефективності автоматизації діяльності підприємств у сфері туризму

Здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація» прослухали гостьову лекцію на тему «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності» від кандидатки економічних наук, доцентки кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Наталії Погуди. Лекторка цікаво та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти ефективності автоматизації діяльності підприємств у сфері туризму 06 листопада 2024

Хто найрозумніший з’ясували здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Завдяки своєму розуму людина перетворилася зі звичайного примата на володаря світу,  збудувала сучасну цивілізацію, підвищила тривалість свого життя й поборола більшість хвороб. Але як виміряти інтелект окремо взятої людини. На факультеті біотехнології та екологічного контролю знайшли метод – гра «Найрозумніший»! Переможцями цього інтелектуальног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хто найрозумніший з’ясували здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю 15 листопада 2021

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022